Μοίρασε "καμπάνες" η ΕΟΚ

Αντί για Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΚ μοίρασε... καμπάνες στις ομάδες της Α2. Βαρύτερη ποινή είναι αυτή του Παγκρατίου, το οποίο τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές "κεκλεισμένων των θυρών" για τα όσα έγιναν στον εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό την 10η αγωνιστική. Οι "ροσονέρι" που ήταν υπότροποι καθώς είχαν ήδη τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, θα υποχρεωθούν να παίξουν πλέον τα επόμενα τρία εντός έδρας παιχνίδια τους χωρίς κόσμο στις εξέδρες. Συγκεκριμένα, το Μετς

θα είναι άδειο στα παιχνίδια με Ηρακλή, Ψυχικό και Δόξα Λευκάδας. " Στο σωματείο Α.Ο Παγκρατίου (Α2 Ανδρών) –για την αναμέτρηση στις 13/12/2014 στο ΜΕΤΣ¨" με τον Εθνικό ΟΦΠΦ- επιβάλλει την ποινή της διεξαγωγής δύο αγωνιστικών ημερών, κεκλεισμένων των θυρών", αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ.

Νέα τιμωρία όμως έφαγε και ο Ηρακλής. Ο "Γηραιός" δεν πρόλαβε να συνέλθει από την μεγάλη ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που κουβαλούσε από την περσινή σεζόν και του επιβλήθηκε τιμωρία μίας αγωνιστικής "κεκλεισμένων των θυρών" για τα όσα έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα της συνάντησης με τον Αρκαδικό, το μοναδικό φετινό παιχνίδι που το Ιβανώφειο είχε κόσμο. "Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΚ επιβάλλει στο σωματείο Γ.Σ. Ηρακλής (Α2 Ανδρών) –για την αναμέτρηση στις 13/12/2014 στο "ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ" με τον ΣΕΦΑ Αρκαδικός- την ποινή της διεξαγωγής μιας αγωνιστικής ημέρας, κεκλεισμένων των θυρών", αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας. Έτσι ο Ηρακλής θα αναγκαστεί να αγωνιστεί και πάλι χωρίς φιλάθλους στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του που είναι την 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου με αντίπαλο το Ψυχικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα