«Μην τους σφυρίζετε τα αντιαθλητικά, να ανέβουν, για να ησυχάσουμε»

Την δική του απάντηση θέλησε να δώσει ο Φιλαθλητικός στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αμύντας, στην οποία έκανε προσωπική επίθεση στον πρόεδρο της ομάδας του Ζωγράφου. Ο ΦΟΑ σε μια σκληρή ανακοίνωση, καταλήγει απευθυνόμενο προς τους διαιτητές: «Μην τους σφυρίζετε τα αντιαθλητικά, να ανέβουν, για να ησυχάσουμε!!!!!!».

Αναλυτικά:

Καλά θα κάνει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Υμηττού να ντρέπεται για τη συμπεριφορά του Προέδρου, της Διοίκησης, του Προπονητή, καθώς και των παλαίμαχων παλαιστών – καλαθοσφαιριστών

του.

Κατανοούμε το «Κόμπλεξ» σας εναντίον του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ. Άλλωστε, είστε η τελευταία γενιά, μετά τις περίφημες των Τρικάλων και της ΑΕΝΚ, η οποία έχει κατοχυρώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα και βλέπει τώρα, αλλά θα συνεχίσει να βλέπει και στο μέλλον, από την τηλεόραση, στα εγχώρια και διεθνή πρωταθλήματα, τα παιδιά που τώρα βρίζετε και χτυπάτε αντιαθλητικά, παραμένοντας, ωστόσο, ατιμώρητοι.

Μάλλον, θα συμφωνείτε με τις ενέργειες των παλαιμάχων σας, διαφορετικά θα κατανοούσατε την αγανάκτηση των ανθρώπων του Φ.Ο.Α., γεγονός που δε γίνεται εκ μέρους σας, μιας και δε χτυπήθηκε το ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ.

Ίσως, πάλι, δε σας ενδιαφέρει, γιατί η οικογενειοκρατία μόνο να είναι καλά και να σουτάρει βολές το ΠΑΙΔΙ. Άλλωστε, απαγορεύεται να το πλησιάσουν, ειδικά τώρα που σέρνονται και ιώσεις……

Αλήθεια, είναι τιμητικό μια ευπρεπέστατα ενδεδυμένη κυρία να υβρίζει, χρησιμοποιώντας λεξιλόγιο λαχαναγοράς;;;; Ούτε αυτό σας ενοχλεί, ούτε βέβαια το γεγονός ότι έχετε στις τάξεις σας τον πιο πολυτιμωρημένο παράγοντα, τον οποίο συχνά – πυκνά φυγαδεύετε για να αποφύγει το αυτόφωρο. Ξέρετε για ποιον μιλάμε, για αυτόν που έχει καταδικαστεί τελεσίδικα από τα ποινικά δικαστήρια για επίθεση σε διαιτητές.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, οι Διαιτητές ακολούθησαν την πεπατημένη, δεν τιμώρησαν τους θύτες, αλλά ‘δίκαια’ απέβαλαν τους εξαγριωμένους που έβλεπαν τους αθλητές τους να διακομίζονται με αναγκαστική αλλαγή εκτός αγωνιστικού χώρου.

H άνοδος αποτελεί αυτοσκοπό για το σωματείο σας και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Εξάλλου, ακόμα και στο Παιδικό Β΄, που χάσατε, γκρινιάζατε…..Μην τους σφυρίζετε τα αντιαθλητικά, να ανέβουν, για να ησυχάσουμε!!!!!!

Ο πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Ιωάννης Χριστογιαννόπουλος Ιωάννης Σφακιανούδης

Keywords
Τυχαία Θέματα