Μίλησε... με γρίφο ο Βέσελι

Ήταν μία από τις «κολώνες» της Φενέρμπαχτσε για δύο ολόκληρες σεζόν, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να κατακτήσει στο διάστημα αυτό το νταμπλ στην Τουρκία, την περασμένη σεζόν, καθώς και να φτάσει μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκα. Ο ίδιος, πάντως, φάνηκε με δηλώσεις του να μην είναι ιδιαίτερα «ζεστός» στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του, καθώς τη δεδομένη στιγμή είναι ελεύθερος και θέλει όσο τίποτε άλλο, την επιστροφή στο ΝΒΑ, από το οποίο είχε φύγει το 2014, με τελευταία θητεία στους Ντένβερ Νάγκετς.

Ο Γιαν

Βέσελι έβαλε «γρίφο», τόσο για τον προπονητή του στην Φενέρ όσο και τους φίλους της ομάδας, ανακοινώνοντας στο Sport Klub το γεγονός ότι είναι ελεύθερος, αλλά με τρόπο που δεν παραπέμπει σε διάθεση να συνεχίσει να βρίσκεται στις οδηγίες του «Ζοτς» ή και να παραμείνει στη Γηραιά Ήπειρο.

«Έχω φύγει από τη Φενέρμπαχτσε, από χθες είμαι ελεύθερος να επιλέξω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα αξιολογήσω τις προτάσεις που έχω και μετά θα πάρω την απόφασή μου», ήταν τα διφορούμενα λόγια του και περισσότερα νέα θα γίνουν γνωστά μάλλον, με το πέρας των υποχρεώσεών του με την Εθνική Τσεχίας, η οποία βρίσκεται στο Βελιγράδι για το αντίστοιχο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Keywords
Τυχαία Θέματα