Μιχάλογλου: «Μονόδρομος η νίκη»

Τον χαρακτήρα «ζωής και θανάτου» έχει ο αγώνας με το Λαύριο για τον Κόροιβο, σύμφωνα με τον Αντώνη Μιχάλογλου. Ο Έλληνας «άσσος» μίλησε από το προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ με τα καλύτερα λόγια για το σύνολο του Χρήστου Σερέλη και κάλεσε τον κόσμο της Αμαλιάδας να «σπρώξει» τους Ηλείους σε νίκη.

Αναλυτικά, όσα έγραψε:

«Καλησπέρα σε όλους. Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για μας.

Μετά το πρώτο καλό ημίχρονο στην Πάτρα με τον Απόλλων, στο δεύτερο δεν εμφανιστήκαμε ποτέ στο παρκέ. Δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα. Πολύ βαριά ήττα για μας,με κάτω τα χέρια,χωρίς τη μαχητικότητα που δείχνουμε σε όλα τα ματς,δεχτήκαμε πολύ εύκολους πόντους και τώρα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας πέρα από τη νίκη.

Το Λαύριο έχει κρατήσει ένα κορμό με τους Έλληνες παίκτες και τον coach που είναι μαζί πολλά χρόνια, κάτι που τους κάνει "οικογένεια" και αυτό το βγάζουν πολύ έντονα μέσα στο γήπεδο. Παίζουν δυνατά, δεν αφήνουν καμία φάση και ακολουθούν πιστά το πλάνο του προπονητή τους.

Εμείς έχουμε πλέον ένα νέο συμπαίκτη στην ομάδα μας, τον Ντεβόντε Πόλαρντ ο οποίος είναι ένας πολύ αθλητικός παίκτης, με πολύ ενέργεια κάτι που σίγουρα θα μας βοηθήσει πολύ στο παιχνίδι του Σαββάτου και στη δύσκολη συνέχεια. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να μας δει να δίνουμε το 101% και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη της ομάδας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα