Μέσα με Απόλλωνα ο Βασιλειάδης

Ο Κώστας Βαλιλειάδης μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, με τον έμπειρο φόργουορντ του ΠΑΟΚ να αναμένεται να παίξει στο ματς με τον Απόλλωνα Πατρών.

Με διπλή προπόνηση τη Δευτέρα (07/03) συνέχεισε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ συνέχισε με διπλή προπόνηση την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα του με τον Απόλλωνα Πατρών, που θα διεξαχθεί

στο κλειστό της Πυλαίας το Σάββατο (12/03, 17.00) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Κώστας Βασιλειάδης, το πρωί της Δευτέρας (07/03) συμμετείχε για πρώτη φορά ύστερα από καιρό στο πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις μπάσκετ στο γήπεδο το απόγευμα ωστόσο ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, καθώς η ενσωμάτωσή του στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων του «Δικεφάλου» θα γίνει σταδιακά.

Τόσο ο ίδιος όμως, όσο και ο επίσης προερχόμενος από τραυματισμό Σοφοκλής Σχορτσανίτης που συμμετείχε και στις δύο προπονήσεις αλλά δεν έχει επανέλθει ακόμα πλήρως, θα τεθούν στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για το ματς με τον Απόλλωνα Πατρών. Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί την Τρίτη (08/03) ξανά με δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, στο «PAOK Sports Arena».

Keywords
Τυχαία Θέματα