Μένει ελεύθερος και έρχεται ο Νέλσον!

Μετά τον Εστεμπάν Μπατίστα ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει την επόμενη ανακοίνωση μεταγραφής, η οποία θα αφορά τον ΝτεΜάρκους Νέλσον! Ο 28χρονος γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους» και θα ανακοινωθεί όταν αποκτήσει την ελευθερία του από την σερβική ομάδα!

Οι Σέρβοι, οι οποίοι αποκάλυψαν το «φλερτ» των νταμπλούχων με τον ύψους 1.89μ. γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα, τονίζουν πως ο παίκτης πολύ σύντομα θα μείνει ελεύθερος ώστε να φορέσει τα «πράσινα» του Παναθηναïκού. Η ομάδα του

Βελιγραδίου έχει εκκρεμότητα με οφειλόμενα στον Νέλσον, τα οποία πολύ θα ήθελε να… γλιτώσει, όπως και το συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν, που είναι υψηλό για τα οικονομικά τους δεδομένα (450.000 ευρώ).

Ο Παναθηναϊκός, έχοντας προσεγγίσει τον παίκτη, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Σέρβοι (συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «sportskacentrala.com»), είναι διατεθειμένος να καλύψει το ποσό που αντιστοιχεί στα οφειλόμενα. Ετσι, ο Αστέρας δεν θα έχει πρόβλημα να… βοηθήσει τον Αμερικανό να αποκτήσει την ελευθερία του.

Η λύση της συνεργασίας του απόφοιτου του Ντιουκ με τον Ερυθρό Αστέρα θα οδηγήσει με… μαθηματική ακρίβεια στην επισημοποίηση της συμφωνίας του Παναθηναϊκού μαζί του για τα επόμενα δύο χρόνια αντί 600.000 ευρώ ετησίως, ώστε άλλο ένα κομμάτι του παζλ της περιφέρειας να βρεθεί και ο σχεδιασμός να προχωρήσει σε άλλες υποθέσεις, που είναι άλλος ένας περιφερειακός και ένας φόργουορντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα