Με Παπαπέτρου και Χάκετ στη Θεσσαλονίκη

Άκυρος αποδείχθηκε ο συναγερμός τόσο για την περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου όσο και για αυτήν του Ντάνιελ Χάκετ, καθώς αμφότεροι θα συμπεριληφθούν κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Άρη (28/03, 19:00).

Αρχικά, είχαν εκφραστεί φόβοι από την πλευρά των Πειραιωτών για πιθανή ζημιά του Ιωάννη Παπαπέτρου και του Ντάνιελ Χάκετ, οι οποίοι αποκόμισαν προβλήματα από τον αγώνα με τη Ρεάλ. Ωστόσο, αυτή η ανησυχία δεν επιβεβαιώθηκε

καθώς τόσο ο Έλληνας φόργουορντ όσο και ο Ιταλοαμερικανός γκαρντ υποβλήθηκαν σε εξετάσεις οι οποίες δεν έδειξαν πως συντρέχει ιδαίτερος λόγος ανησυχίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο "Πάπι" διαπιστώθηκε πως έχει ένα αιμάτωμα στους γλουτούς, ενώ ο Χάκετ αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα στο μεσαίο δάχτυλο του αριστερού του χεριού. Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό.

Ως εκ τούτου, αμφότεροι τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τον αγώνα της 24ης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη (28/03, 19:00) στο "Nick Galis Hall", ενισχύοντας σημαντικά τις προσπάθειες των Πειραιωτών για τη νίκη, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα