Με Δέδα η προπόνηση, πρόβλημα για «Σόφο»

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα της προσεχούς Δευτέρας (8/2) με τον Ολυμπιακό, ταξιδεύοντας στο Φάληρο για να διεκδικήσει την ένατη φετινή του νίκη στην Basket League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», πάντως, δε σταματά να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, όπως φάνηκε από τη σημερινή (5/2) διπλή προπόνηση στην Πυλαία, με

τους Κώστα Βασιλειάδη και Σοφοκλή Σχορτσανίτη να μην μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα.

Ο πρώτος, ούτως ή άλλως, έχει τεθεί εκτός «μάχης» για τον αγώνα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, καθώς κι εκείνου της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στη Λιμόζ, λόγω του αιματώματος στο πέλμα του. Ο δεύτερος, ενημέρωσε το ιατρικό επιτελείο ότι ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατό του και σύντομα θα φανεί αν ο Σούλης Μαρκόπουλος θα ανησυχήσει ή όχι για τη συμμετοχή του Έλληνα σέντερ, κόντρα στους «ερυθρολεύκους».

Τα καλά νέα από την προπόνηση αυτή, ήταν η συμμετοχή του Γιώργου Δέδα σε όλη της τη διάρκεια. Ο τελευταίος, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που επίσης ένιωθε στο γόνατό του και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, ο οποίος θα περιμένει να μάθει αν θα παρατάξει την ομάδα του στο ΣΕΦ με μία ή με δύο απουσίες, και μάλιστα από τις πιο ουσιώδεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα