Με Μπουρούση σε ρόλο «Σαμπόνις» στα ημιτελικά η Λαμποράλ (vid)

Μόνο εύκολη λεία δεν αποδείχθηκε η Γκραν Κανάρια για την Λαμποράλ Κούτσα, με την ομάδα των Βάσκων να κερδίζει με 78-71 και με συνολικό σκορ 2-1 να προκρίνεται στην ημιτελική φάση, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την Μπαρτσελόνα, την οποία έχει κερδίσει τρεις φορές σε συνολικά τέσσερα φετινά παιχνίδια των δυο ομάδων, για το πρωτάθλημα Ισπανία και Ευρωλίγκα.

Καθοριστικός ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος με σκορ στο 63-60 έβγαλε μαγική πάσα στον Τιλί (μπορείτε να την δείτε στο video που ακολουθεί), ενώ στην

συνέχεια σκόραρε καθοριστικούς πόντους, κυριαρχώντας και στα ριμπάουντ. Ο Καρδιτσιώτης σέντερ ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Βέλιμιρ Περάσοβιτς με 17 πόντους (4/4 βολές, 5/7 δίπ., 1/2 τριπ., 4 ασίστ) και 11 ριμπάουντ, φτάνοντας σε ένα ακόμα double-doulbe, ενώ 11 πόντους είχε ο εξαιρετικά άστοχος (1/9 τριπ.), Ντάριους Άνταμς. Θετικός σε ένα ακόμα παιχνίδι, για την κουρασμένη Λαμποράλ ήταν ο Άνταμ Χάνγκα με 12 πόντους και 8 ριμπάουντ. Για το συγκρότημα του Αίτο Ρενέσες, που στάθηκε εξαιρετικά, οι Κέβιν Πάγνκος (3/4 τριπ.) και Εούλις Μπαέζ (0/7 τριπ). σκόραραν από 13 πόντους, με τα τρίποντα (8/33) να προδίδουν τους νησιώτες. Θετικός ήταν και Κάιλ Κούριτς με 11 πόντους (3/4 τριπ.).

Así conecta el Laboral Kutxa @Baskonia para culminar el contraataque.
Vía @movistarplus.https://t.co/spl0cTRnXA

Liga Endesa (@ACBCOM) May 31, 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα