Με ανανεωμένο διοικητικό σχήμα ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω (pic)

Με όνειρα ανόδου ξεκινάει η σεζόν στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, με την ομάδα των Δυτικών προαστίων να έχει θέσει ως στόχο μια καλύτερη πορεία από την περσινή 5η θέση στον δεύτερο όμιλο της Β' ΕΣΚΑ, έχοντας ανανεωμένο διοικητικό σχήμα.

Αναλυτικά:

Με όνειρα και φιλοδοξίες, που συνάδουν με το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας, αναμένεται η νέα σεζόν για την ομάδα μπάσκετ του Θεμιστοκλή Αιγάλεω.
Με ανανεωμένο διοικητικό προσωπικό, τον καταξιωμένο πρόεδρο Iωαννη

Δαμοπουλο πλαισιώνουν από φέτος ο επιχειρηματίας Αναστάσιος Νικήτας που έχει αναλάβει το πόστο του Γενικού Αρχηγού, ο Κωνσταντίνος Στέπας, παλαιός πρωταθλητής κολύμβησης, που θα προσφέρει από τη θέση του τεχνικού διευθυντή και ο Βασίλης Τσιάμης στο χώρο του Τύπου και της Επικοινωνίας.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος Ιω. Δαμόπουλος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και οριοθέτησε ως στόχο για τη νέα χρονιά την άνοδο. Ενθουσιασμένος με τις νέες του αρμοδιότητες, ο Γενικός Αρχηγός Αν. Νικήτας, υποσχέθηκε ότι θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Από την πλευρά του ο Κ. Στέπας τόνισε την ανάγκη να αγκαλιάσει ο κόσμος του Αιγάλεω την ομάδα και να τη στηρίξει στις δύσκολες στιγμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα