Μαξιέλ και ξανά Ρόμπερτς για Ολυμπιακό...

Σε δυο περιπτώσεις φαίνεται να καταλήγει ο Ολυμπιακός αναφορικά με την πολυπόθητη απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορέσει να σταθεί δίπλα στους Οθέλο Χάντερ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, στις θέσεις των σέντερ.

Έτσι, και μετά το ναυάγιο και με τον Φράνκ Έλεγκαρ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στρέφεται σε μια περίπτωση, για την οποία είχε ενδιαφερθεί και πριν στραφεί στην λύση του Σον Τζέιμς, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Ρόναλντ Ρόμπερτς

(2,03 - 24 ετών) ο οποίος δεν διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία, σε μια περίπτωση που μοιάζει πολύ με αυτήν του Βίνσεντ Χάντερ που επέλεξε ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Αμερικανός αγωνίζεται στο NBDL, και συγκεκριμένα στους Ράπτορς 905, έχοντας 18,1 πόντους και 12,1 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Ο Δομινικανός πάουερ φόργουορντ έχει αγωνιστεί και στις Φιλιππίνες.

Το άλλο όνομα που έπεσε στο τραπέζι είναι αυτό του Τζέισον Ντίορ Μαξίελ (2,01 - 33 ετών), ο οποίος είναι σαφέστατα πιο έμπειρος από τον Ρόμπερτς, με γεμάτες χρονιές στο NBA, ενώ την φετινή σεζόν αγωνίζεται στην Κίνα, με την Τιαντζίν, έχοντας 19 πόντους και 11,7 ριμπάουντ σε 34 αγώνες. Ο Μαξιέλ έγινε ντράφτ το 2005 από τους Πίστονς, στους οποίους αγωνίστηκε ως το 2013 πριν μετακομίσει σε Μάτζικ και Σάρλοτ.

Πάντως ούτε αυτή η περίπτωση είναι εύκολη, με τον Ολυμπιακό να θέλει να του βάλει οψιόν επέκτασης και για την επόμενη χρονιά, ενώ ο παίκτης θέλει μόνο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Εκτός από αυτές τις δυο περιπτώσεις, ο Ολυμπιακός δείχνει να δίνει μάχη, και για μια ακόμα καλύτερη περίπτωση, με την προθεσμία να λήγει αύριο (Τετάρτη 24/2).

Keywords
Αναζητήσεις
μαξιελ ολυμπιακος, τζεισον ντιορ μαξιελ βιντεο απο τα φετινα του παιχνιδια
Τυχαία Θέματα