Μαρκόπουλος: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πρέπει να κρίνεται από ένα τέτοιο σφύριγμα…»

Τα παράπονά του από τη διαιτησία εξέφρασε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την Όλντενμπουργκ, κάνοντας λόγο για σφύριγμα που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στα λάθη της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε στη συνέχεια, επισημαίνοντας πως οι παίκτες του θα πρέπει να γίνουν πιο αποφασιστικοί.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ξέραμε ότι παίζαμε με μια ομάδα η οποία είναι

δυνατή στην έδρα της και με τα προβλήματα τα οποία έχουμε με τους τραυματισμούς και τους παίκτες που μας λείπουν, πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Διατηρήσαμε στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα την πρωτοπορία στο σκορ και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Ορισμένα λάθη που κάναμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, επηρέασαν την εξέλιξη του παιχνιδιού. Επίσης, δε μπορώ να πιστέψω ότι πρέπει και μπορεί να κρίνεται ένα παιχνίδι από ένα σφύριγμα το οποίο, κατά τη γνώμη μου, δεν έπρεπε να δοθεί. Πολλά μπορούμε να πούμε, αλλά νομίζω ότι αυτό το σφύριγμα τη στιγμή που ο παίκτης δεν απειλεί το καλάθι κι έχει πιάσει τη μπάλα, δεν πρέπει να δοθεί», δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς του "Δικέφαλου του Βορρά".

Μιλώντας για την πορεία της ομάδας ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε: «Έχουμε πέντε συνεχόμενες ήττες και σίγουρα είναι ένα πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να το λύσουμε. Αν είχαμε βρει τι φταίει, θα το είχαμε λύσει πιο νωρίς. Πρέπει οι παίκτες να είναι πιο αποφασιστικοί, να αλλάξει η ψυχολογία τους, να μπορέσουν να σταθούν δυνατοί στα πόδια τους στο τελευταίο δεκάλεπτο και στα επόμενα παιχνίδια».

Από την πλευρά του, ο Κιθ Κλάντον ανέφερε: «Παλέψαμε πολύ σε όλη τη διάρκεια ενός πολύ δυνατού αγώνα, τον οποίο νιώσαμε ότι θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει. Στο τέλος όμως δεν κάναμε αυτό που έπρεπε, έγιναν και λάθη σε σημαντικά σημεία, αλλά έπρεπε να τα ξεπεράσουμε Δυστυχώς ήταν ένα ακόμη που η νίκη μας έφυγε μέσα από τα χέρια. Νομίζω ότι δεν πρέπει να βάζουμε σε κανένα παιχνίδι τους διαιτητές. Ίσως αυτό να είναι μια αιτία που δεν τα καταφέραμε, αλλά είναι κάτι που δεν πρέπει να μας απασχολεί πολύ. Στην τελευταία περίοδο του αγώνα, δεν παίξαμε ορισμένα συστήματα με τον τρόπο που έπρεπε.

Και έτσι μας ξέφυγε η νίκη μέσα από τα χέρια μας. Ήταν δικό μας παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια, αλλά στο τέλος, δεν εκτελέσαμε όπως έπρεπε και το μόνο που πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι σε συνεχίσουμε την μάχη μας σε κάθε παιχνίδι. Δουλειά στην προπόνηση και ακόμη πιο δυνατά στο παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα