«Λύκος» από το... μετρό για τη Μινεσότα!

Η αναμέτρηση Νέας Υόρκης-Μινεσότα, τα ξημερώματα της Παρασκευής (20/3) δεν είχε μόνο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την... τελευταία θέση της κανονικής περιόδου. Θέση την οποία για την ώρα απέφυγαν οι Γουλβς, που επικράτησαν 95-92 και με ρεκόρ 15-53 άφησε ουραγούς τους Νικς (14-54). Ούτε το μόνο... κουτσομπολιό της βραδιάς ήταν η αίτηση διαζυγίου του κόουτς των γηπεδούχων, Ντέρεκ Φίσερ (που είχε αποθεωθεί μερικές ώρες πριν από τον Γκρεγκ Πόποβιτς), έπειτα από 10 χρόνια γάμου. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ένας παίκτης που αγωνίστηκε μόλις 10' και είχε... 1ριμπ. και

κανέναν πόντο! Βλέπετε, οι μετεγγραφές στο ΝΒΑ, δεν ολοκληρώνονται σε άφιξη στα γραφεία με λιμουζίνα. Αλλά με υπογραφές από παίκτες ρολίστες που χρησιμοποιούν και... τρένο!

Η Μινεσότα φιλοξενούνταν από τους τοπικούς Νικς, όμως έχοντας δηλώσει 8 παίκτες (Γκαρνέτ, Ρούμπιο, Πέκοβιτς, Μπένετ, Μοχάμαντ, Νιλ, Χάμιλτον, Χάμελ) στη λίστα τραυματιών, είχε μόλις 7 διαθέσιμους και οι κανονισμοί απαιτούν την δήλωση 8 στο φύλλο αγώνος. Η διοίκηση των Γουλβς στράφηκε στους Ουέστσεστερ Νικς, θυγατρική ομάδα της Νέας Υόρκης στο NBDL -και στην οποία αγωνίζεται ο Θανάσης Αντετοκούνμπο- όμως εκείνη απουσίαζε από την πόλη για εκτός έδρας αγώνα. Η μόνη λύση ήταν ένας ελεύθερος αθλητής και οι «Λύκοι» υπέγραψαν 10ημερο συμβόλαιο με τον γκαρντ Σον Κιλπάτρικ, ο οποίος πήρε το μετρό, βρήκε το αυτοκίνητό του και έφτασε στο «Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν», 45' πριν το τζάμπολ! «Έπρεπε να βρούμε έναν παίκτη που να έχει άμεση πρόσβαση στο τρένο», εξήγησε ο κόουτς της Μινεσότα, «Φλιπ» Σόντερς. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων ευχαρίστησε τον Κιλπάτρικ, που φέτος έχει παίξει στην D-League με Ντέλαγουερ και Σάντα Κρουζ και αστειέυτηκε στο φινάλε, λέγοντας ότι «τουλάχιστον, στην κατάστασή μας, οι παίκτες που γκρίνιαζαν για τον μικρό χρόνο συμμετοχής τους, δεν θα έχουν παράπονο!».

Keywords
Τυχαία Θέματα