Λυκογιάννης: «Νικήσαμε δίκαια»

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη του Κολοσσού είναι γεγονός και ο Άρης Λυκογιάννης χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση της ομάδας του κόντρα στο Λάυριο.

Οι δηλώσεις του προπονητή των Ροδιτών: «Γνωρίζαμε ότι μετά την εκτός έδρας επιτυχία στην Λευκάδα το Λαύριο θα έμπαινε πολύ δυνατά σήμερα. Νομίζω ότι καταφέραμε απόλυτα καλά στο να ματσάρουμε αυτήν τους την ενέργεια και όχι μόνο δεν αιφνιδιαστήκαμε αλλά εμείς αιφνιδιάσαμε. Μείναμε πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας κλείνοντας τους διαδρόμους. Δεν τους δώσαμε ξεμαρκάριστα

και ξακάθαρα σουτ, όλα τα σουτ ήταν μαρκαρισμένα με αποτέλεσμα να κρατήσουμε σε πάρα πολύ χαμηλά ποσοστά. Εννοείτε πως κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού διαβάζαμε πολύ σωστά το miss match και λειτουργούσαμε πάρα πολύ καλά. Στο τέλος είχαμε τρομερά μεγάλη φθορά με φάουλ πάρα πολλών παιχτών αποβλήθηκε ο Γεωργαλής, είχε 4 φάουλ στο πρώτο ημίχρονο ο Βασιλόπουλος είχαμε πολλά φάουλ. Το Λαύριο με τις ελεύθερες βολές κατάφερε και πλησίασε στο σκορ, χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ρέντικ να καθαρίσουμε το ματς. Το Λαύριο ισοφάρισε αλλά είχαμε εμείς την τελευταία επίθεση, παίξαμε μία απομόνωση πήγαμε πολύ δυνατά στο επιθετικό ριμπάουντ και κερδίσαμε κατά την γνώμη μου δίκαια ένα παιχνίδι που το ελέγχαμε στην μεγαλύτερη του διάρκεια. Θεωρώ θα ήταν πραγματικά κρίμα εάν δεν μπορούσαμε ν πάρουμε το παιχνίδι σήμερα. Συνεχίζουμε το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, καλή συνέχεια στον κόουτς και στην ομάδα του Λαυρίου».

O Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε εκ μέρους των παικτών: «Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Το θέλαμε πάρα πολύ αλλά δυσκολευτήκαμε, χάσαμε την διαφορά που είχαμε αποκτήσει με αρκετούς πόντους, κάναμε κακές επιλογές, δεν διαβάζαμε σωστά το παιχνίδι. Έτσι όπως ήρθε ισοπαλία στο τέλος το παιχνίδι θα μπορούσαν να το έχουν κερδίσει και οι δύο ομάδες αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει ακόμα πιο εύκολα. Τα φάουλ του πρώτου δεκαλέπτου μας στοίχισαν θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει πιο άνετα, υπήρχαν και αρκετές ελλείψεις στο ρόστερ μας. Συνεχίζουμε, ελπίζουμε να έχουμε την ανάλογη συνέχεια, εύχομαι όλες οι ομάδες να συνεχίσουν να παίζουν καλά. Εμείς έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας που πρέπει να κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα