Λογικό αντίο...

Πάει και η 6η αγωνιστική λοιπόν που είχε μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και αλλαγή προπονητή. Και εκπλήξεις και πολλά ακόμα. Τι κρατάμε λοιπόν.
- Ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο με την Καβάλα λογικά και αναμενόμενα όπως ανάλογα είναι χωρίς νίκη και η Καβάλα που τα έχουμε πει από την αρχή. Πάντως η Καβάλα μπορεί

με τις αλλαγές που έκανε να το παλέψει αλλά έπρεπε να πάρει ένα πιο έμπειρο σαφώς τεχνικό.

- Ο Παναθηναϊκός με απουσίες λογικά δυσκολεύθηκε στην Δράμα από τον μαχητικό ΚΑΟΔ που δεν είναι τυχαίες οι εμφανίσεις του. Οι "πράσινοι" έχοντας και απουσίες επέστρεψαν στις κακές εμφανίσεις μετά την εξαιρετική εικόνα με την Ρεάλ. Πάντως φάνηκε αυτό που είπαμε και μετά το ματς με την Ρεάλ ότι δεν πρέπει να πανηγυρίζουν καθώς η ομάδα θέλει ΠΟΛΥ δουλειά ακόμα. Μπράβο στον ΚΑΟΔ πάντως.

- Αντίο Σκουρτόπουλου στον Πανιώνιο λογικά και αναμενόμενα. Έχουμε πει ότι ο Πανιώνιος έχει μακράν του 4ου το μεγαλύτερο μπάτζετ και καλύτερο ρόστερ και όταν χάνεις με 25π στο ημίχρονο από την Ζιελένο Γκόρα και τον ΑΓΟΡ στην έδρα του μάλιστα και δεν έχει καταλάβει τι γίνεται, θέλει και πολύ σκέψη; Άλλωστε ο Σκουρτόπουλος χρεώνεται και τις επιλογές αμερικανών με τον Γκιμπς να μην παίζει. Γενικά πάντως ο Σκουρτόπουλος μας παρεξένεψε αρνητικά λέγοντας ότι δεν τρέχει τίποτα ουσιαστικά για τις δύο ήττες.

Οχι βέβαια. Τρέχει και παρατρέχει όταν είσαι Πανιώνιος με τέτοια διαφορά μπάτζετ και χάνεις από την Ζιελόνα και τον ΑΓΟΡ δια περιπάτου χωρίς αντίδραση και άψυχος. Κάτι συμβαίνει σαφώς. Συνεπώς δικαίως καθώς είχαμε πει ότι ο Πανιώνιος κέρδιζε αλλά δεν μας άρεσε καθώς δεν είχε διάρκεια για ομάδα τέτοιου βάθους, πήγε σε αλλαγή προπονητή.

Ποιός έρχεται; Καλή λύση σαφώς είναι ο Σφαιρόπουλος που ταιριάζει στην φιλοσοφία γενικά του Πανιωνίου που δουλεύει με Έλληνες και νέα παιδιά. Μπράβο στους κρήτες και τον Κουφό πάντως που παίζουν ωραίο μπασκετάκι και κερδίζουν και ας άλλαξαν όλη την ομάδα φέτος βγάζοντας και στον αφρό παίκτες με μικρή συμμετοχή όπως οι Αγγελόπουλος και Τσόχλας.

- Ο Απόλλωνας αν είχε κερδίσει Περιστέρι και ΚΑΟΔ που είχε διαφορές και 10-12π, θα ήταν 2ος !Οκ! Αλλά με το αν δεν φτιάνεις πίτα. Συνεπώς ο Απόλλωνας πήρε δίκαια την νίκη με τον Άρη με άνεση με την άμυνα και τον τσαμπουκά και έκανε μεγάλο βήμα παραμονής. Από την άλλη πάντως ο Άρης μπαίνει σε βαθιά πίεση και προβληματισμό και ο Αγγέλου φυσικά δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως ακόμα και δεν νομίζω να αλλάξει και πολλά. Επιμένω ήταν λάθος αλλαγή του Αλεξανδρή.

- Ο Ίκαρος σε τραγικό ποιοτικά ματς νίκησε εύκολα στο τέλος με 20-4(!) το Περιστέρι που είναι μαχητικό αλλά άσφαιρο.

- Ο ΠΑΟΚ ανεβάζει στροφές και λογικά ο Κολοσσός χάνει έδαφος καθώς δεν μπορεί να πας ψηλά με τους βασικούς σου σέντερ να έχουν μαζί 10π και 5 ρ μ.ο.

- Ο Πανελευσινιακός αλλάζει ξένους, δεν αρέσει ιδιαίτερα αλλά είναι καλύτερος από τους άλλους. Από άλλους για την ακρίβεια. Και καθάρισε εύκολα τον Ηλυσιακό που κάτι συμβαίνει και ο Ζευγώλης που αναλαμβάνει είναι έμπειρος και ταιριάζει με την φιλοσοφί

Keywords
Τυχαία Θέματα