Λιούρδης στο Basketblog: "Στόχος η γρήγορη παραμονή"

Ο Γλαύκος παλεύει για την καθιέρωσή του στις εθνικές κατηγορίες και η εκτός έδρας επιτυχία επί του Πορφύρα, άνοιξε διάπλατα τις πόρτες της παραμονής στη Γ' Εθνική. Οι Πατρινοί έδειξαν χαρακτήρα σε μια δύσκολη έδρα και ο Δημήτρης Λιούρδης δεν μπορεί να κρύψει την αισιοδοξία του εν όψει της συνέχειας.

Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ / σέντερ έχει φάει με το... κουτάλι τέτοια παιχνίδια και έχει την ποιότητα για να κάνει τη διαφορά στα κρίσιμα. Αυτό συνέβη και στο ματς με τους Πειραιώτες, όπου ήταν παίκτης-κλειδί κοντά στο καλάθι.

Με δηλώσεις του στο Basketblog

αναφέρθηκε στο σπουδαίο διπλό, στο τι έχει πετύχει μέχρι στιγμής η ομάδα του και τι προσδοκά από τη συνέχεια του πρωταθλήματος!

Για το διπλό στον Πορφύρα, σχολίασε: "Η νίκη μας μέσα στον Πορφύρα για εμάς ήρθε την καταλληλότερη στιγμή. Θέλαμε να ξεκινήσουμε θετικά τον δεύτερο γύρο και εκτός από την βαθμολογική σημασία που είχε για εμάς, ήταν μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα σημαντική για εμάς και στο κομμάτι της ψυχολογίας".

Για τη μέχρι στιγμής πορεία των Πατρινών, ανέφερε: "Η πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής είναι κάτι παραπάνω από θετική παρόλο που το τέλος του πρώτου γύρου μας βρήκε με ένα σερί από αρνητικά αποτελέσματα. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία που δείξαμε μέχρι τώρα και δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες μας για να διατηρηθούμε ψηλά στην βαθμολογία".

Για το τι περιμένει από εδώ και πέρα, είπε: "Η συνέχεια για εμάς θέλουμε να είναι ανάλογη με την έως τώρα πορεία μας. Θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε όσο τον δυνατόν γρηγορότερα το θέμα παραμονή και μετά χωρίς άγχος να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Δεν πρέπει να εφησυχαστούμε. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και το πρωτάθλημα ανταγωνιστικό. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να ανεβάσουμε την ποιότητα μας και να διατηρήσουμε το επίπεδο στην απόδοση μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα