Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του Άρης-Μπεσίκτας

Ο Άρης συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του και μετά το φιλικό απέναντι στην Γκαζιάντεμπ στο Αλεξάνδρειο, όπου παρά την ήττα , άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, πλέον θα υποδεχθεί την Μπεσίκτας.

Η φιλική αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα θα διεξαχθεί το Σάββατο (24/09, 19:00) και η διάθεση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: « Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. σας ενημερώνει ό,τι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου (24/09, 19:00)

με την τουρκική Basiktas, στο «Nick Galis Hall».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθεύονται (με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητάς και του ΑΜΚΑ τους) από την ARIS BC Boutique "The Legend Store" καθημερινά από τις 12:00 ως τις 20:00 και ηλεκτρονικά μέσω της VIVA, στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/nick-galis-hall/aris-bca-besiktas-bc/. Οι τιμές: Θύρες 1-4-5-6-7-8-9-10: 10 ευρώ Θύρες 2-3: 15 ευρώ Παιδικό: 5€ (6 ως 12 ετών) Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν έκπτωση 5 ευρώ. Η έκπτωση είναι δυνατή για όσους προμηθευτούν το εισιτήριό τους από την ARIS BC Boutique "The Legend Store" και όχι μέσω της VIVA, λόγω μη σχετικής δυνατότητας στην ηλεκτρονική αγορά».
Keywords
Τυχαία Θέματα