Κρατάει Λο…

Μετά την κατάκτηση και του δεύτερου συνεχόμενου ευρωπαϊκού τίτλου από τον Ολυμπιακό, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος είναι δύσκολο να κρατήσουν τον βασικό κορμό που θέλουν ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ήδη, ο Κάιλ Χάινς… χάθηκε για την ομάδα του Πειραιά, αλλά οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν θέλουν να χάσουν και άλλα βασικά "όπλα",

όπως τον Έισι Λο…

Είναι δεδομένο πως οι… μετοχές των "ερυθρολεύκων" έχουν ανέβει κατακόρυφα, καθώς πολλές ομάδες της Ευρώπης "γλυκοκοιτάζουν" τους παίκτες των Πρωταθλητών Ευρώπης. Ο Κάιλ Χάινς, είναι πλέον παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το μεγάλο στοίχημα για τον Ολυμπιακό είναι πλέον να κρατήσει τον Έισι Λο. Οι πληροφορίες μας λένε πως οι διοικούντες θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος ήταν καταλυτικός σε πολλά σπουδαία και κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά, αυτά τα δύο περίπου χρόνια της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Φυσικά και αυτή η περίπτωση δεν θα είναι εύκολη για τον Ολυμπιακό. Ο Έισι Λο έχει περιμένει υπομονετικά μέχρι στιγμής και η ώρα των διαπραγματεύσεων ήρθε και γι’ αυτόν. Πλέον ξεκινάνε οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών και όλοι στο… στρατόπεδο της ομάδας του Πειραιά ευελπιστούν που η κατάληξη θα είναι θετική και πως ο παίκτης θα παραμείνει στην Αθήνα και τον Ολυμπιακό. Οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο… μέτωπο αναμένονται άμεσα, τις επόμενες μέρες, καθώς από την παραμονή ή μη του Λο θα εξαρτηθούν και κάποιες άλλες κινήσεις στην περιφέρεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα