Κώστας Σλούκας στο Basketblog «Κάνω διπλές θεραπείες για να είμαι έτοιμος»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στο basketblog στο περιθώριο της media day της Εθνικής Ομάδας στο ΟΑΚΑ. Ο Έλληνας γκαρντ της Φενέρμπαχτσε στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο προβλημα τραυματισμού του και ποια είναι η κατάσταση του αυτή την στιγμή και στην δύσκολη σεζόν με την Φενερ και την τιμή που νιώθει όταν αγωνίζεται στην Εθνική. Επίσης μίλησε για την καλή του σχέση με τον ομοσπονδιακό τεχνικό

Φώτη Κατσικάρη αλλά και στο αν δικαιώθηκεπου έφυγε από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πρώτα από όλα πες μου πως είσαι από τον τραυματισμό σου;

«Εντάξει η κατάσταση μου είναι λίγο περίεργη και είχα πρόβλημα από τον Δεκέμβρη. Ο κόουτς ήταν ενήμερος από τότε και στην διάρκεια όλης της χρονιάς. Κάνω διπλές θεραπείες και ελπίζω να είμαι σε μία κατάσταση που να μπορώ να βοηθήσω την εθνική ομάδα να προκριθεί».

Πως νιώθεις που μετά από μία τόσο δύσκολη σεζόν με την Φενερ που έφτασες τελικό Ευρωλίγκα και το χάσες για ένα σουτ, είσαι εδώ στην εθνική για να βοηθήσεις την ομάδα να προκριθεί;

«Καταρχήν είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζεσαι στην Εθνική Ομάδα και να τιμάς τα χρώμα της χώρας σου. Η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη όσο με τη διάρκεια της και τα πολλά παιχνίδια. Έχει κλείσει ένα κεφάλαιο της προηγούμενης χρονιάς και έχει ανοίξει ένα νεό αυτό της Εθνικής και ελπίζω να έιμαι στην δωδεκάδα και μα βοηθήσω να προκριθούμε.

Πες μου δύο λόγια για τον κόουτς Κατσικάρη και την σχέση σας;

«Είχα την στήριξη του και επικοινωνούσαμε από τον Δεκέμβρη όταν χτύπησα και είναι δίπλα μου και τον καταλαβαίνω ότι με περιμένει για τον θα ανταποκριθεί το πόδι μου. Για αυτό και εγώ δουλεύω δυνατά και κάνω διπλές θεραπείες ώστε να μπορέσω και γω να βρίσκομαι στο σημαντικό ραντεβού στο Προολυμπιακό. Όπως είπα καταλαβαίνω και την στήριξη της διοίκησης και του κόουτς για αυτό το λόγο και εγώ είμαι εδώ και προσπαθώ.

Θέλω αν μπορείς να μου βάλεις έναν τίτλο στη φετινή προσπάθεια της Εθνικής;

«Είμαστε μία ομάδα με ταλέντο, αλλά χωρίς εμπειρία και είαμστε απρόβλεπτοι και μπορεί να κάνει πολύ καλά πράγματα και ελπίζω να έχουμε την τύχη με το μέρος μας, γιατί η τύχη είναι κάτι που χρειάζεται πάντα».

Και κάτι τελευταίο εκτός Εθνικής, πιστεύεις μετά την πολύ καλή φετινή σου χρονιά στη Φενέρ δικαιώθηκες που έφυγες το καλοκαίρι απο τον Ολυμπιακό;

«Όχι το χω πει πολλές φορές δεν υπάρχει δικαίωση ή μη δικαίωση, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εκεί και ήταν 100% συνειδητή η απόφαση μου, τη στηρίζω και θέλω να μείνω εκεί».

Φωτογραφία: Γιώτα Μπρέκη

Keywords
Τυχαία Θέματα