«Κόουτς σε ευχαριστούμε για όλα»

Οι εξελίξεις στον Φάρο Κερατσινίου είναι ραγδαίες, με τον Ανδρέα Πολέμη να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος έχει γίνει «συνώνυμο» των σπουδαιότερων επιτυχιών του εν λόγω συλλόγου, φτάνοντας από την κατηγορία της Β' ΕΣΚΑΝΑ, μέχρι τον τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και την άνοδο στην Basket League.

Η

διοίκηση του συλλόγου, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόουτς Πολέμη, για την προσφορά του στην ομάδα του Κερατσινίου, δίνοντας ξακάθαρα το μήνυμα πως δεν πρόκειται για... αποχαιρετισμό.

Αναλυτικά:

«Είναι δύσκολο για το Διοικητικό Συμβούλιο του Φάρου Κερατσινίου να συντάξει μια τυπική ευχαριστήρια επιστολή για την αποχώρηση του προπονητή της ανδρικής μας ομάδας.

Ο Ανδρέας Πολέμης από τη θέση του προπονητή οδήγησε την ομάδα μας από τη Β’ τοπική κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ στα σαλόνια της Α1 κατακτώντας 3 κύπελλα της ΕΣΚΑΝΑ, 5 ανόδους, και συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος!

Ο Ανδρέας είναι ταυτισμένος με την επίτευξη αυτού του θαύματος που συντελέστηκε στο Κερατσίνι.

Η ηγετική του φυσιογνωμία αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για όλους όσους συμμετείχαν σ” αυτή την προσπάθεια.

Σύσσωμη η οικογένεια του Φάρου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της για την αφοσίωση και την προσφορά του στον σύλλογο.

Δεν τον αποχαιρετούμε, διότι οι άρρηκτοι δεσμοί που αναπτύχθηκαν μεταξύ της ομάδας και του Ανδρέα Πολέμη, μας κάνουν βέβαιους ότι θα είναι δίπλα μας στην συνέχεια της προσπάθειας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα