Κοντά σε Λάτοβιτς το Ηράκλειο

Μία σπουδαία προσθήκη, είναι έτοιμο να ολοκληρώσει για τη γραμμή ψηλών του το Ηράκλειο, το οποίο βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Νταμίρ Λάτοβιτς. Ο Σέρβος φόργουορντ, βρίσκεται μία «ανάσα» από την επιστροφή του στην κρητική ομάδα, στην οποία είχε ξεκινήσει την εν Ελλάδι του καριέρα, τη σεζόν 2003-2004, με τη διοίκηση να αξιοποιεί τη συγκυρία που έχει προκύψει για τον ίδιο, ώστε να τον εντάξει στο νέο ρόστερ του Βασίλη Ράλλη.

Ο 36χρονος παίκτης, μετά από δύο

χρόνια απουσίας από την Κρήτη, στην οποία είχε μεγαλουργήσει ιδιαίτερα ως παίκτης του Ρεθύμνου, την πενταετία 2009-2014, έχει αποφασίσει να εγκατασταθεί ξανά στο νησί. Κάτι τέτοιο δεν κράτησε αδρανείς τους ανθρώπους του Ηρακλείου, οι οποίοι άμεσα κινήθηκαν για την απόκτησή του, ώστε η ομάδα να καταστεί ακόμη πιο ανταγωνιστική στην προσεχή Α2, ενώ αύριο (21/9) έχει μπροστά της μία σπουδαία πρόκληση για την πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, υποδεχόμενη τον Κόροιβο.

Μετά από θητεία σε Ψυχικό και Εθνικό την τελευταία διετία, αποτελώντας σε αμφότερες τις ομάδες «ακρογωνιαίο λίθο», ο Λάτοβιτς μοιάζει πολύ πιθανό να βρεθεί εκ νέου στην ομάδα που τον έφερε στην Ελλάδα, της οποίας είναι μόνιμος κάτοικος τα τελευταία 13 χρόνια, αν εξαιρέσει κανείς το «διάλειμμα» των Σκοπίων, όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2007-2008 με την φανέλα της Στρούμιτσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα