Κίνηση-έκπληξη με Τζάκσον ο «Ζοτς»! (vid)

Η Φενέρμπαχτσε αναζητούσε γκαρντ και η αναζήτηση εντάθηκε μετά τον τραυματισμό του Κενάν Σιπάχι και απ’ ότι φαίνεται η λύση βρέθηκε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, καθώς η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς φέρεται να συμφώνησε με τον Πιερ Τζάκσον!

Ποιος είναι ο εν λόγω παίκτης; Πρόκειται για 22χρονο γκαρντ, ύψους 1,78μ. απόφοιτο του Μπέιλορ (νωρίτερα είχε φοιτίσει στο Αϊντάχο) από τους Αϊντάχο Σταμπίντ του NBDL,

ο οποίος σύμφωνα με τα τούρκικα δημοσιεύματα θα αποτελέσει το νέο απόκτημα της «Φενέρ» για να ενισχύσει την περιφέρειά της, εκτός κι αν λάβει κλήση από ομάδα του ΝΒΑ και συγκεκριμένα από τους Πέλικανς που έχουν τα δικαιώματά του.

Ο Τζάκσον πρόσφατα (4/2) είχε σπάσει το ρεκόρ σκοραρίσματος σε αγώνα NBDL, με 58 πόντους απέναντι στους Τέξας Λέτζεντς, ενώ έχει μέσους όρους 29 πόντους, 6 ασίστ και 4 ριμπάουντ! Το καλοκαίρι ο Τζάκσον είχε υπογράψει στην Βιλερμπάν, ωστόσο τον Σεπτέμβριο αποχώρησε χωρίς να έχει παίξει σε επίσημο παιχνίδι, με τους Γάλλους να ενημερώνουν επίσημα πως το «διαζύγιο» οφειλόταν σε… νοσταλγία του παίκτη για την πατρίδα του!

Keywords
Τυχαία Θέματα