Κεραυνός εν αιθρία στο Ηράκλειο με Ράλλη

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ο Βασίλης Ράλλης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ηρακλείου, με τον Έλληνα τεχνικό να λύνει την συνεργασία του με μια ομάδα, την οποία ουσιαστικά ο ίδιος κατάφερε να επαναφέρει με μεθοδικότητα στην Α2 Ανδρών.

Το Ηράκλειο, ενώ προετοιμάζεται για το κρίσιμο παιχνίδι με το Παγκράτι, και ενώ ο Έλληνας τεχνικός ετοίμαζε τα πλάνα του ειδοποιήθηκε να περάσει από τα γραφεία της ομάδας, όπου και του ανακοινώθηκε η απόφαση, με τον ίδιο αυτή

τη στιγμή να βρίσκεται στον δρόμο προς τα «Δυο Αοράκια» ώστε να χαιρετήσει τους παίκτης, όντας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, σε μια εξέλιξη που δεν περίμενε.

Ο Βασίλης Ράλλης, για όσους δεν γνωρίζουν βρισκόταν στον 6ο του χρόνο στον πάγκο της ομάδας, καταφέροντας να την φέρει δυο φορές στην Α2, ενώ ήταν και τρία χρόνια βοηθός. Ουσιαστικά ο Κρητικός τεχνικός ήταν κάτι παραπάνω από προπονητής για τον σύλλογο, που αλλάζει πλέον μορφή, με την διοίκηση να αναζητεί το νέο της τεχνικό ηγέτη. Η ομάδα της Κρήτης, η οποία βρέθηκε κοντά στην Α1 Ανδρών με την wild card, ξεκίνησε το πρωτάθλημα έχοντας ρεκόρ 1-5.

Keywords
Τυχαία Θέματα