Καβάλα - ΚΑΟΔ 60-71

Ένα σπουδαίο προβάδισμα παραμονής απέκτησε ο ΚΑΟΔ που επικράτησε της Καβάλας εκτός έδρας με 71-60 και ξέφυγε για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τα προβλήματα της ομάδας του Άγγελου Κορωνιού και κατάφεραν να πάρουν ένα σπουδαίο διπλό, έχοντας σε εξαιρετική μέρα του Μισέλ και Πάλμερ που πέτυχαν από 16 πόντους έκαστος.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν εξ αρχής τις απουσίες που είχε η Καβάλα

και να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, παίρνοντας μία διαφορά και τα κατάφεραν. Οι Πάλμερ και Μισέλ κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι, ενώ σημαντική ήταν και η βοήθεια του Μπάβτσιτς με τον ΚΑΟΔ να χτυπάει κυρίως στο "ζωγραφιστό". Οι παίκτες του Άγγελου Κορωνιού δεν κατάφεραν να βρουν πολλές λύσεις με αποτέλεσμα το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρωθεί με 14-19.

Στη συνέχεια η ομάδα της Δράμας κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα, παρά την αντεπίθεση που ξεκίνησε η Καβάλα. Οι γηπεδούχοι πάντως κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους και να το κάνουν ντέρμπι καθώς μέχρι το τέλος του πρώτου μισού του αγώνα κατάφεραν να μειώσουν στο καλάθι (32-34).

Η Καβάλα κατάφερε να συνεχίσει σε υψηλό ρυθμό στο τρίτο δεκάλεπτο και μέχρι το τέλος τη περιόδου κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Οι παίκτες του Άγγελου Κορωνιού βρήκαν ρυθμό και με τον Κόλεμαν, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 45-45 λίγο πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Ο ΚΑΟΔ από εκείνο το σημείο και έπειτα επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του και έγινε ο… άρχοντας της αναμέτρησης. Η περίοδος ολοκληρώθηκε με 45-52, ενώ στην στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τη διαφορά και ξέφυγαν από την Καβάλα που δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Ο ΚΑΟΔ κατέκτησε έτσι τους δύο βαθμούς της νίκης, επικρατώντας με 71-60.

Τα δεκάλεπτα: 14-19, 32-34, 45-52, 60-71.
ΚΑΒΑΛΑ (Κορωνιός): Πάνος 2, Άρμπετ 9 (1), Καλαμπάκας, Στυλιανού, Στεφανίδης 7 (1), Βελισσαρίου, Μίτροβιτς 14 (4), Ταϊρού 5, Κρστέφσκι 2, Κόλεμαν 15, Ατσάρα 6.
ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης, Νόουλες 6 (2), Ακεψιμαΐδης 5, Μπένας 2, Μισέλ 16, Μπάβτσιτς 10, Κακαρούδης 11 (2), Ζάρας 3 (1), Ιωάννου, Πέλμερ 16, Ρόου 2.

Keywords
Τυχαία Θέματα