Καστρίτης: «Κρατάμε την πίστη στην δουλειά και στην ομάδα μας»

Ο προπονητής των Τρικάλων, Γιάννης Καστρίτης έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στην καλή δουλειά που έκαναν οι παίκτες του, αλλά και στο τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τι είπε:

«Καταρχήν συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού για τη σημερινή νίκη, συγχαρητήρια για την πορεία του μέχρι στιγμής στην Ευρωλίγκα και να ευχηθούμε καλή συνέχεια σε όλους τους θεσμούς στους οποίους συμμετέχουνε. Για εμάς αναμφισβήτητα πρέπει να

πούμε ότι ήτανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας, στους παίκτες μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθόλη τη διάρκεια του αγώνα στο παρκέ, ακόμα και για το ξεκίνημα του παιχνιδιού που μείναμε πίσω νωρίς τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί ήτανε μετά από πολύ καιρό η πρώτη φορά που αντιδράσαμε όπως έπρεπε, κλείσαμε την διαφορά απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο καταφέρνοντας να διεκδικήσουμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος.Από εκεί και έπειτα όμως το νόμισμα έχει δύο όψεις, το αποτέλεσμα είναι ήττα και πάλι, σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει η σημερινή εμφάνιση να μας δώσει παραπάνω ικανοποίηση απ’ όση πρέπει, πρέπει να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα ακριβώς σαν ήττα, γιατί ήττα είναι, η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη. Αυτό που πρέπει σίγουρα να κρατήσουμε είναι η πίστη στην ομάδα μας, στην δουλειά μας. Συνεχίζουμε, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας στην Λευκάδα για το οποίο πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, και να πάμε να διεκδικήσουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη».

Επίσης δηλώσεις έκανε και ο Κέλσι Μπάρλοου, που είπε: «Νωρίς στο παιχνίδι μας πήρανε μεγάλη διαφορά αλλά ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή και καταφέραμε να μείνουμε στο παιχνίδι και να κλείσουμε την διαφορά μέχρι το τέλος. Το να μείνουμε στο πλάνο του κόουτς ήταν αυτό που μας βοήθησε να καλύψουμε όλη τη διαφορά».

Keywords
Τυχαία Θέματα