Καραμαλέγκος: «Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας»

Σπουδαίας σημασίας διπλό πήρε ο Αρκαδικός στο ανακαινισμένο κλειστό της «Πυρκάλ» κερδίζοντας τον Αμύντα με 61-58, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστική τον Γιάννη Καραμαλέγκο, ο οποίος είχε 19 πόντους (12/13 βολές, 2/3 διπ., 1/2 τριπ., 3 ασίστ, 2 κλεψ, 3 λάθη) παίρνοντας πάνω του αρκετό βάρος μετά τις απουσίες των Ρεντίκας και Προδρόμου, αλλά και τον τραυματισμό τον Γαρμπή στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ο Καραμαλέγκος στις δηλώσεις του ανέφερε ότι η ομάδα του έμεινε πιστή στο πλάνο του προπονητή της και έφτασε στη νίκη.

Αναλυτικά είπε:

Για το παιχνίδι: «Είμαστε πάρα πολύ

χαρούμενοι γιατί είναι η πρώτη μας εκτός έδρας νίκη. Παίζαμε με δύο πολύ σημαντικές απουσίες του Προδρόμου και του Ρέντικας παρόλα αυτά όμως μείναμε πιστοί στο πλάνο μας, ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας, είχαμε πάθος, ενέργεια και συγκέντρωση. Στις κρίσιμες φάσεις βγήκαμε μπροστά, κάναμε πολύ σωστές επιλογές είτε στην άμυνα, είτε στην επίθεση και πιστεύω αυτό ήταν και το κλειδί για την νίκη».

Για τον ρόλο που έπαιξαν οι απουσίες και πως λειτούργησε η ομάδα: «Είχαμε στο μυαλό μας αυτές τις δύο σημαντικές απουσίες. Όμως κάποιες φορές τέτοια γεγονότα σου βγαίνουν και σε καλό γιατί ο ένας με τον άλλον συσπειρωνόμαστε και πετυχαίνουμε κάτι καλό. Μακάρι να τους έχουμε από την επόμενη αγωνιστική μαζί μας. Τραυματίστηκε και ο Κανέλλος Γραμπής στην αρχή του παιχνιδιού και ήταν ακόμα μία σημαντική απουσία. Μείναμε ενωμένοι και αυτό είναι πολύ καλό. Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα και θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε αρκεί να μείνουμε ενωμένοι όπως δείχνουμε μέχρι τώρα είτε στα εύκολα, είτε στα δύσκολα».

Keywords
Τυχαία Θέματα