Κανονικά στην Α2 ο ΓΣ Λάρισας με Μπουλιάκη στον τιμόνι...

Ο κύβος ερρίφθη...

Στην Α2 Ανδρών θα αγωνιστεί κανονικά ο ΓΣ Λάρισας, ο οποίος σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε στην Θεσσαλική πόλη έδειξε ότι έχει και παλμό αλλά και συνέχεια, παρά τα πολλά προβλήματα, κυρίως οικονομικής φύσης που παρουσιάστηκαν την περσινή σεζόν.

Ωστόσο οι παίκτες της περσινής ομάδας κατάφεραν να φέρουν τον Γυμναστικό στην Α2 Ανδρών, με την ανησυχία να απομακρύνεται καθώς τα ηνία του συλλόγου ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Δασταυρίδης ως πρόεδρος ενώ προπονητής της ομάδας

που θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα θα είναι ο Θανάσης Μπουλιάκης. Από το περσινό ρόστερ παρέμειναν οι Δημήτρης Σπανούλης και Αλέκος Χανέλι.

Οι δυο τους σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε παρουσίασαν το όραμα τους και τον πλάνο τους για τη νέα σεζόν, τονίζοντας ότι αρχικός στόχος είναι να κερδίσουν την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό, ενώ αναφορικά με τις μεταγραφές, ενημέρωσαν πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουν ολοκληρωθεί όλες.

Αναλυτικά:

Δασταυρίδης Κωνσταντίνος (πρόεδρος):

«Αναλάβαμε την ομάδα σε μια δύσκολη συγκυρία, ωστόσο είμαστε φιλόδοξοι και πιστεύω θα πάμε καλά. Έχουμε ήδη αρχίσει την οργάνωση της ομάδας και μέσα στις επόμενες μέρες θα ολοκληρώσουμε τις μεταγραφές μας. Η ομάδα κατάφερε να ανέβει στην Α2 και εκεί θα μείνει».

Για τους λόγους που ανέλαβε τον ΓΣΛ: «Δραστηριοποιούμε επαγγελματικά στην Λάρισα μια ζωή. Αγαπάω την πόλη μου και τον αθλητισμό και στόχος μας είναι να κάνουμε έναν συνδυασμό την επιχείρηση με το άθλημα. Δεν υπάρχει τίποτα που να δείχνει το προσωπικό όφελος».

Για τους στόχους: «Αρχικός στόχος για φέτος είναι να κερδίσουμε αξιοπρέπεια και σεβασμό. Σε αυτή την φάση που βρισκόμαστε, το μόνο που θέλουμε είναι να δεσμευτούμε στους συμπολίτες μας ότι θα συνεχίσουμε δυναμικά στην Α2. Ο κόσμος πρέπει να ξεχάσει τα γεγονότα που έγιναν πέρσι, φέτος θα δουν κάτι διαφορετικό».

Για τις μεταγραφές: «Μιλάμε με πολλούς αθλητές. Εγώ προσωπικά μίλησα με έξι που πρώτα τους ενέκρινε ο Θανάσης (Μπουλιάκης), ξεχωριστά με πόσους ακόμα μίλησε ο ίδιος. Μέσα στο επόμενο 20ημερο θα έχουν ολοκληρωθεί όλες».

Για την έδρα: «Δεν αλλάζει τίποτα. Έδρα μας θα παραμείνει το Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης».

Μπουλιάκης Θανάσης (προπονητής):

«Αρχικά ξεκίνησα τον αγώνα μόνος, έπειτα άρχισαν να αυξάνονται τα άτομα, τώρα είμαστε τέσσερις και θα έχει συνέχεια αυτό το πράγμα. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο, επειδή ξέρω πως έχει κακή εικόνα για την ομάδα μετά τα άσχημα περιστατικά πέρσι, είναι ότι θα προσπαθήσουμε να κτίσουμε κάτι δικό μας από την αρχή».

Όσον αφορά την κατηγορία: «Η ομάδα είναι στην Α2 και εκεί θα παίξουμε. Αυτό είναι δεδομένο. Σκεφτόμαστε μόνο το αύριο όχι τι έγινε πέρσι. Θέλουμε πρωτίστως την αξιοπρέπειά μας και οι νίκες, οι μεταγραφές, οι πορείες θα έρθουν».

Για τις προοπτικές: «Έχουμε οργανώσει πλάνο τριετίας. Θέλουμε η ομάδα να ξαναζήσει ένδοξες μέρες. Είναι δύσκολο σίγουρα, αλλά έχουμε τις βάσεις να τα καταφέρουμε».

Για το θέμα των ακαδημιών: «Θεμελιώδης στόχος. Υπάρχουν πολλά παιδιά εγγεγραμμένα από πέρσι και είμαι σίγουρος θα έρθουν και άλλα».

Από την περσινό ρόστερ: «Παρέμειναν στην ομάδα και την νέα χρονιά μόνο ο Δημήτρης Σπανούλης και ο μικρός ο Αλέκος Χανέλι. Για τους νέους αθλητές που θα στελεχώσουν το ρόστερ μας, θα εξαντλήσουμε πρώτα την αγορά της Λάρισας, στην συνέχεια θα πάμε στην πανελλήλια αγορά και αν χρειαστεί θα κινηθούμε και εκτός συνόρων».

Keywords
Τυχαία Θέματα