«Καμία περίπτωση "Σόφο"»!

Ο Φάρος Κερατσινίου όπως είναι γνωστό, παρότι κέρδισε μέσα στο γήπεδο την άνοδο του για την Basket League, αποφάσισε για τους λόγους τους οποίους εξήγησε σε επιστολή του να παραμείνει στην Α2 Ανδρών, θέλοντας να δημιουργήσει μια νέα κατάσταση στην ομάδα, φέρνοντας τον Γιάννη Τζήμα στον πάγκο, και αποκτώντας παίκτες με προοπτική όπως ο Γιάννης Δημάκος.

Στο άκουσμα της περίπτωσης του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, η

αλήθεια είναι ότι σκεφτήκαμε την περσινή κρούση που είχε κάνει η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά στον διεθνή σέντερ, πριν αυτός αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, και θελήσαμε να επικοινωνήσουμε με την διοίκηση της ομάδας ώστε να έχουμε μια σαφή εικόνα της κατάστασης.

Ωστόσο, και όπως προκύπτει όχι μόνο δεν υπάρχει θέμα Σχορτσανίτη, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας δηλώνουν ενοχλημένοι για αυτή την περίπτωση, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «δεν υπάρχει καμία περίπτωση "Σόφο"». Ο λόγος που θέλησαν να διαψεύσουν το συγκεκριμένο σενάριο είναι ουσιαστικός, αναφέροντας πως εκτιμούν και έχουν σε μεγάλη υπόληψη τον Σχορτσανίτη, αλλά θεωρούν ότι δεν μπορούν ούτε να τον καλύψουν οικονομικά αλλά και αγωνιστικά, λέγοντας ότι ο παίκτης ανήκει στην Α1. Έτσι και αλλιώς το πλάνο τους ήταν να κινηθούν με μικρότερο μπάτζετ, θέλοντας να δημιουργήσουν μια νέα κατάσταση, και όχι να φτάσουν σε τέτοιες υπερβάσεις. Αλλιώς θα ήταν εδώ και 1 μήνα ομάδα της Basket League...

Keywords
Τυχαία Θέματα