Καλάθης: «Έτοιμος για την αρχηγία» (vid)

Έτοιμος να αναλάβει αρχηγικό ρόλο στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Νικ Καλάθης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, ενώ έθεσε ως στόχο την πρόκριση στο Final Four της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε Νικ Καλάθης:

Για το πώς θα πορευτεί μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη: «Φυσικά θα είναι πολύ δύσκολο. Για τους φιλάθλους και την ομάδα με όλα όσα πέτυχε, ήταν σύμφωνα με την άποψη μου, το πρόσωπο της ομάδας. Θα μας λείπει σίγουρα,

αλλά για εμάς θα είναι μια ευκαιρία προχωρήσουμε, να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να προχωρήσουμε συνεχίζοντας να κερδίζουμε».

Γιια την ανάληψη της αρχηγίας της ομάδας από τον ίδιο: «Είναι κάτι σημαντικό για μένα. Εβλεπα τον Διαμαντίδη για τέσσερα χρόνια και το πως καθοδηγούσε την ομάδα. Θα είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα και πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος. Ο στόχος μου θα είναι να κερδίζουμε».

Για τους νέους του συμπαίκτες: «Εχουμε πολλούς νέους παίκτες. Εχουμε τον Μάικ Τζέιμς που έκανε εκπληκτική σεζόν πέρσι, τον Ρίβερς που είναι πολύ καλός σουτέρ, τον Νίκολς που φέρνει μια νοοτροπία νικητή, τον Πατ Καλάθη που έπαιξε ξανά εδώ, τον Σίνγκλετον που παίζει και στις δυο θέσεις ψηλών. Εχουμε πολλούς καλούς παίκτες και θα είναι δύσκολο να μας μαρκάρει η αντίπαλη ομάδα».

Για το νέο σύστημα διεξαγωγής της Euroleague: «Είναι πιο κοντά στο σύστημα του ΝΒΑ, που μου αρέσει. Θα είναι καλό για όλους. Οι φίλαθλοί μας θα είναι μαζί μας σε κάθε παιχνίδι για να μας υποστηρίζουν».

Για την απουσία του Παναθηναϊκού από τα Final Four τα τελευταία τέσσερα χρόνια: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν ήταν τόσο νικηφόρα, όσο τα προηγούμενα δέκα. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος, να φτάσουμε στο Final Four. Οταν φθάσεις εκεί, όλα μπορούν να γίνουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα