Καλαϊτζίδης: «Θα παλέψουμε για να εξαντλήσουμε τις ελπίδες μας»

Η αλήθεια είναι ότι η Καβάλα ψάχνει ένα θαύμα για να καταφέρει να σώσει την παρτίδα της παραμονής, και έτσι θέλει να κάνει το πρώτο βήμα, κερδίζοντας αύριο (2/4) τον Αρκαδικό στην Τρίπολη, με τους Αρκάδες να αναζητούν και οι ίδιοι νίκη παραμονής. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης γνωρίζοντας τις δυσκολίες της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει για να εξαντλήσει κάθε μαθηματική ελπίδα.

Αναλυτικά:

Θα... χτυπήσουμε στο άγχος τους

Φίλες και φίλοι του μπάσκετ εύχομαι σε όλους ένα όμορφο Σαββατοκύριακό

να έχουμε. Η εβδομάδα που πέρασε μόνο εύκολη δεν ήταν μίας και έπρεπε να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι στην Tρίπολη με τον Αρκαδικό. Ξέρουμε ότι τα πράγματα για μιας είναι πάρα πολύ δύσκολα, όμως ήμαστε υποχρεωμένοι και το έχω πει πολλές φορές, ότι θα παλέψουμε μέχρι να εξαντλήσουμε και την τελευταία μαθηματική ελπίδα για τη σωτηρία μας.

Τώρα δεν είναι ώρα να πούμε "τι έφταιξε", έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με μία ομάδα που και αυτή παίζει την παραμονή και μάλιστα στην καυτή έδρα της. Τα σχόλια νομίζω περιττεύουν. Ξέρουμε πως θα έχουν άγχος και αυτοί και εκεί θα χτυπήσουμε ώστε να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για τη νίκη. Ελπίζουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα