«Καυτός» Ιανουάριος για τον Δούκα

Μετά τις γιορτές και την απαραίτητη ξεκούραση ο ΑΣΕ Δούκας ανεβάζει ρυθμούς καθώς το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και η νέα χρονιά θα βρει την ομάδα του Γιάννη Τζήμα στον δρόμο,με τρεις σερί εκτός έδρας αγώνες να την περιμένουν.

Οι πρόσφατες αναβολές επηρέασαν το πρωτάθλημα και με τις νέες ημερομηνίες ο Δούκας πρέπει να ανέβει έναν αγωνιστικό «Γολγοθά».Συγκεκριμένα, στις 7 Ιανουαρίου ο Δούκας θα ταξιδέψει στη Καβάλα για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα για την 13η αγωνιστική και τέσσερις ημέρες μετά (11/1) θα πάει στη Τρίπολη για να παίξει με τον Αρκαδικό στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής.

Ακολουθεί διακοπή στο πρωτάθλημα (όπου θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα εξ' αναβολής παιχνίδια) και στις 21/1 οι «μπλε» δοκιμάζονται στη Καλλιθέα κόντρα στον άκρως ανταγωνιστικό Εθνικό. Ο πρώτος μήνας του νέου έτους θα κλείσει με την εντός έδρας συνάντηση με τον πρωτοπόρο και αήττητο Πανιώνιο (28/1) σε ένα πολύ συμαντικό ματς για την άνοδο.Όσον αφορά τις επιστροφές,ο Παναγιώτης Καυκής επανέρχεται σιγά σιγά στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό στην γάμπα ενώ ο Γιάννης Αγραβάνης εντάχθηκε και πάλι στην ομάδα μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Εφήβων.

Για τη Παρασκευή (30/12) έχει προγραμματιστεί ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι στον Υμηττό κόντρα στον Αμύντα. Το Σάββατο,παραμονή Πρωτοχρονιάς,ο Δούκας θα προπονηθεί ενώ την Κυριακή(1/1) οι παίκτες θα έχουν ρεπό.

Keywords
Τυχαία Θέματα