Κ. Παππάς στο basketblog: "Δεν υπάρχουν όρια στις δυνατότητές μας"

Ο Α.Σ. Καρδίτσας συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία, καθώς φέτος παίζει για πρώτη φορά στη Β' Εθνική και μάλιστα πρωταγωνιστεί, με μεγαλύτερο κέρδος την ανάδειξη παιδιών από την Καρδίτσα, όπως ο Κώστας Παππάς.

Ο Κώστας Ρουμελιώτης ποντάρει πολλά πάνω του και δικαιώνεται σε κάθε ευκαιρία. Το ταλέντο του μικρού ξεχειλίζει και παρά τα μόλις 19 του χρόνια, έχει το αγωνιστικό θράσος, μαζί με περίσσιο θάρρος για να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Βορρά.

Μετά τη νέα

σημαντική επικράτηση επί του Πιερικού / Αρχελάου, όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, σημειώνοντας 10 πόντους, ο γηγενής γκαρντ του ΑΣΚ μίλησε στο basketblog.gr για τις σπουδαίες στιγμές που ζει με την ομάδα της πόλης του, πλέκοντας το εγκώμιο του κόσμου, ο οποίος δίνει δυναμικό "παρών" στο κλειστό της Καρδίτσας.

"Με βάση τον αρχικό στόχο της ομάδας, η πορεία κρίνεται επιτυχημένη, αλλά από τη στιγμή που τα πάμε τόσο καλά, φαίνεται πως έχουμε τη δυνατότητα για ακόμη περισσότερα πράγματα", ήταν η αρχική του τοποθέτηση για να συνεχίσει: "Τα συστατικά της πορείας είναι το καλό κλίμα μεταξύ όλων των παιδιών, καθώς και οι πολλές ώρες δουλειάς που βάζουμε στο γήπεδο".

Για την παρουσία του κόσμου, επεσήμανε: "Σε ό,τι αφορά τον κόσμο μας, μπορεί κανείς να πει ότι είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες όλης αυτής της πορείας, κάτι που μαρτυρούν και τα αποτελέσματα στην έδρα μας, τα οποία είναι όλα θετικά και γι' αυτό το λόγο αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ απ' όλους μας".

Για το αν υπάρχει ταβάνι στους στόχους του Α.Σ. Καρδίτσας, ανέφερε: "Το πού μπορούμε να φτάσουμε δεν το ξέρω. Το μόνο που είμαι σε θέση να γνωρίζω, είναι πως οι δυνατότητες που έχουμε είναι πολλές και δεν υπάρχουν όρια για εμάς. Η πόλη μου η Καρδίτσα δεν έχει αναδείξει ποτέ ξανά ομάδα σε τέτοιο επίπεδο και έχω ιδιαίτερη χαρά και τιμή που είμαι μέρος αυτού του συνόλου φέτος και φαίνεται πως τα πράγματα εδώ είναι σε αρκετά καλό δρόμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα