Ιταλία: Με καταπληκτική άμυνα έκανε το 2-1 η Βενέτσια

Η Βενέτσια του Μάικ Μπράμος πήρε ξανά το πάνω χέρι και έκανε το 2-1 στην ημιτελική σειρά με την Αρμάνι Μιλάνο μετά την εντός έδρας νίκη με 73-62.

Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα και προηγήθηκαν με 48-31 χάρη στην εξαιρετική τους επίθεση και την αποτελεσματικότητα που έδειξαν στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και ειδικότερα στο 4ο δεκάλεπτο όπου παρότι μπήκαν σε αυτό στο -21 (65-44) έπαιξαν εξαιρετικά στην άμυνα (8 ποντ.) αλλά υστέρησαν στην επίθεση παρά τους 18 πόντους που σκόραραν.

Έτσι διαμορφώθηκε το 2-1 στην σειρά και η Βενέτσια θέλει μία ακόμα νίκη για να προκριθεί στον τελικό της Ιταλικής λίγκα.

Πρωταγωνιστές των νικητών ήταν ο Πάργκο με 17 πόντους και 3 ασίστ και ο Γκριν με 14 πόντους και 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Επίσης ο Έλληνας φόργουορντ είχε 7 πόντους και 2 ριμπάουντ. Από την πλευρά των ηττημένων που πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο ξεχώρισε ο ΜακΚλίν με 17 πόντους και 7 ριμπάουντ και ο Σίμον με 10 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα