Ιωάννου: «Μπορούμε να φύγουμε με τους βαθμούς της νίκης»

Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι δίνει αύριο (30/1) η Δόξα Λευκάδας στην Αθήνα με αντίπαλο το Ψυχικό, με τον Στέλιο Ιωάννου στις δηλώσεις του να αναφέρεται στις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα, τονίζοντας ότι η ομάδα του μπορεί να φύγει με το διπλό.

Αναλυτικά:

Τη συμπαράσταση των Αθηναίων Λευκαδιτών αναμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία οι παίκτες και τα μέλη του προπονητικού τιμ της Δόξας Λευκάδας κατά τη διάρκεια του αυριανού, σαββατιάτικου, εκτός

έδρας αγώνα (17.00) με το Ψυχικό.

«Πρόκειται για ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στην Αττική» ανέφερε ο Στέλιος Ιωάννου, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που υπέστη και θα συμβάλει τα μέγιστα στο σαββατιάτικο ματς. «Είναι γεγονός ότι η τελευταία εμπειρία που είχαμε στην Αθήνα δεν μας χαροποίησε, γι’ αυτό και θα προσπαθήσουμε για την κατάκτηση της νίκης» είπε ο έμπειρος παίκτης και εξήγησε:

«Κακά τα ψέματα, το πρωτάθλημα της Α2 είναι άκρως ανταγωνιστικό και κάποιες ομάδες με τις οποίες έχουμε αγωνιστεί μέχρι σήμερα δεν καταλαμβάνουν τις θέσεις που πρέπει συγκριτικά με το ρόστερ και την αγωνιστική εικόνα.

Μία απ’ αυτές, αναμφίβολα, είναι το Ψυχικό. Γνωρίζουμε άριστα ότι διαθέτει σπουδαίο έμψυχο υλικό, όπως και για να το «λυγίσουμε» επιβάλλεται να παίξουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας αγωνιστικές δυνατότητες. Να παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε και βέβαια, να είμαστε προετοιμασμένοι, σωματικά και ψυχολογικά, 100%.

Σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα και να κερδίζουμε τόσο εντός όσο και εκτός. Είμαι πεπεισμένος ότι στο αυριανό ματς θα παρουσιάσουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που έχουμε και θα φύγουμε από το Ψυχικό με τους βαθμούς της νίκης…»

Keywords
Τυχαία Θέματα