Ίκαρος - Πανιώνιος 62-86

Επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό του, ο Πανιώνιος επιβλήθηκε εύκολα στην Καλλιθέα του Ικάρου στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ με 86-62 και δείχνει έτοιμος για τας πλέι οφ του πρωταθλήματος. Στιας επάλξεις επέστρεψε και ο Νίκος Παππάς, ενώ από τους κορυφαίους για τους νικητές ήταν οι Γιάνκοβιτς και Μίλμπουρν που

είχαν πολύ καλή παρουσία επιθετικά.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να μπει δυναμικά από τα πρώτα λεπτά και κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του απέναντι στην ομάδα της Καλλιθέας που δεν μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου έκαναν αυτό που έπρεπε σε άμυνα και επίθεση και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν μία μικρή διαφορά στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου και να τη διευρύνουν στη συνέχεια. Επιθετικά ο Ίκαρος δεν μπόρεσε να βρει λύσεις με αποτέλεσμα το πρώτο μισό του αγώνα να ολοκληρωθεί με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να προηγείται με 49-31.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Πανιώνιος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και κατάφερε να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά από τους γηπεδούχους, που συνέχισαν να έχουν επιθετικό πρόβλημα. Οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν ακόμα και με πάνω από 20 πόντους διαφορά, παίζοντας εξαιρετική άμυνα παράλληλα, ενώ η ομάδα της Καλλιθέας δεν κατάφερε να μπει στο κλίμα του αγώνα. Το τελευταίο δεκάλεπτο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να παίρνει τη νίκη με 86-62 και να κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κανονική περίοδο της Basket League ΟΠΑΠ.

Keywords
Τυχαία Θέματα