Ιατρικά ο Μπλάνκενσιπ

Ο Τζέικομπ Μπλάνκενσιπ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Περιστερίου, πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Ο ομογενής σέντερ, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας των δυτικών προαστίων, εξετάστηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Φυσιοθεραπείας του Μάνου Παπαμανώλη, από τον ίδιο και τον άμεσο συνεργάτη του Κώστα Κορμπή, ενώ σε συνεργασία με το γιατρό της ομάδας, Μάνο Κότση και το βοηθό του, Κώστα Νικολακάκη, θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και βελτίωσης της φυσικής κατάστασής του ώστε να εμφανιστεί πανέτοιμος στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος

της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το υψηλό επίπεδο λειτουργίας του συλλόγου διαπίστωσε ο νέος παίκτης του Γ.Σ. Περιστερίου Τζέικομπ Μπλάνκενσιπ. Ο Ελληνοαμερικανός σέντερ υποβλήθηκε σε εργομετρικές εξετάσεις στο υπερσύγχρονο Κέντρο Φυσιοθεραπείας του Μάνου Παπαμανώλη, που επιμελήθηκε μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Κώστα Κορμπή προσωπικά τις μετρήσεις. Σε συνεργασία με τον γυμναστή της ομάδας, Μάνο Κότση, και τον βοηθό φυσιοθεραπευτή, Κώστα Νικολακάκη, θα καταρτιστεί ειδικό πρόγραμμα για την ενδυνάμωση και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης του αθλητή, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος στις επικείμενες μάχες του ΓΣΠ. Εκ του γραφείου Τύπου».

Keywords
Τυχαία Θέματα