Η υπόκλιση του ιδιοκτήτη των Ουόριορς στον Τόμπσον (vid)

Είναι αλήθεια, ότι η νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο πέμπτο παιχνίδι της τελικής σειράς της Δυτικής Περιφέρειας με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, δεν έμοιαζε να «πείθει» για ανατροπή από την πλευρά της πρώτης ομάδας, έχοντας βρεθεί στο «καναβάτσο» με το σκορ 3-1. Στην Οκλαχόμα, όμως, εμφανίστηκαν οι πρωταθλητές που όλοι θαύμασαν, βλέποντάς τους να «καταρρίπτουν» το ρεκόρ νικών των Σικάγο Μπουλς σε κανονική περίοδο.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής, ήταν ο Κλέι Τόμπσον, ο οποίος με τους 41 πόντους του, εκτός του ότι βρέθηκε στην τρίτη θέση των παικτών με τους περισσότερους

πόντους σε αγώνα αποκλεισμού, οδήγησε μαζί με τον Στεφ Κάρι τους «Πολεμιστές» στην επιτυχία. Η σειρά επιστρέφει στην «Oracle Arena» και ο ιδιοκτήτης των Ουόριορς, Τζο Λακόμπ, δε θα μπορούσε παρά να είναι περιχαρής για το αποτέλεσμα αυτό.

Ο ισχυρός άνδρας του Γκόλντεν Στέιτ ήταν και αρκετά... εκδηλωτικός στους πανηγυρισμούς του, περιμένοντας τον Τόμπσον στα αποδυτήρια για να τον «προσκυνήσει», σε μια κίνηση αναγνώρισης για την τρομερή εμφάνιση του ενός εκ των «Splash Brothers».

Keywords
Τυχαία Θέματα