Η πρωτοποριακή παρουσίαση του Αετού! (Photos)

Τις φανέλες του ενόψει τις νέας αγωνιστικής περιόδου παρουσίασε σε μια λιτή αλλά συνάμα συναισθηματική εκδήλωση χθες (8/10) το βράδυ ο ΓΑΣ Αετός με το basketblog.gr να παρευρίσκεται θέλοντας να τιμήσει τους ανθρώπους της Αθηναϊκής ομάδας στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουν, φέροντας το τμήμα στην Α2.

Η εκδήλωση έγινε σε ένα πολύ όμορφο χώρο, στο «Πάμε Τσίπουρο, Πάμε Καφενείο» με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης που βρίσκεται επί της οδού Φωκ.Νέγρη στην Κυψέλη να χαρίζει το όνομα της επιχείρισης του στις φανέλες του

Αετού. Στην εκδήλωση βρέθηκαν τόσο ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Παπαχριστόπουλος, ο οποίος μίλησε τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας και δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του για τον σύλλογο, για τους παίκτες του, αλλά και για τον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής, όπου βρίσκεται ο σύλλογος. Ψυχή της παρουσίασης ήταν ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Μάκης Σωφρονιάδης, ενώ παρών ήταν ο προπονητής ο Σάββας Κατσούνης, αλλά και όλοι οι αθλητές αλλά και εκπρόσωποι του τύπου.

Πλέον, ο Αετός, στρέφει το ενδιαφέρον του στην πρεμιέρα του στην Α2, το Σάββατο με την Καβάλα στο κλειστό του Στρέφη, θέλοντας να προσελκύσει τον κόσμο της Αθήνας να δει από κοντά μια ομάδα κόσμημα...κάτι που σίγουρα αξίζει να κάνει κάποιος!

Keywords
Τυχαία Θέματα