Η «κατάρα» καλά κρατεί στην Μπάρτσα... (vid)

Φαίνεται πώς κάποιος έχει... καταραστεί την περιφερειακή γραμμή του Γιώργου Μπαρτζώκα την φετινή σεζόν και δεν αφήνει τον Έλληνα τεχνικό να δει όλους τους γκαρντ του υγιείς. Μετά τους Πέτερι Κόπονεν και Χουάν Κάρλος Ναβάρο, νέο «σοκ» προκλήθηκε στους «Μπλαουγκράνα» με τον τραυματισμό του Πάου Ρίμπας, ο οποίος τρόμαξε στη στιγμή που τον υπέστη στον αχίλλειο τένοντα.

Ο Ισπανός γκαρντ, επιχειρώντας να παραλάβει την μπάλα από τον Μπραντ Όλεσον στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, φαίνεται πως στραβοπάτησε, με αποτέλεσμα να σωριαστεί αμέσως στο παρκέ και να χρειαστεί τη βοήθεια φορείου, προκειμένου

να αποχωρήσει από το παρκέ. Συμπαίκτες και αντίπαλοι, έσπευσαν να διαπιστώσουν τη σοβαρότητα της κατάστασής του, η οποία μάλλον φέρνει ακόμη ένα μεγάλο «πονοκέφαλο» για τον Μπαρτζώκα.

Ο Ρίμπας, μάλιστα, είναι εξαιρετικά άτυχος φέτος, μιας και στη διάρκεια της προετοιμασίας της «Μπάρτσα» είχε επίσης τραυματιστεί, επιστρέφοντας στο ξεκίνημα της νέας περιόδου.

Compte!! @PauRibas lesionat al tendó d'Aquiles esquerre! En les properes hores li faran més proves pic.twitter.com/ZcXWMQgIxU

— Basketaldia (@basketaldia) 26 Οκτωβρίου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα