Η γκάφα του Αντρέα (vid)

Ο Αντρέα Μπαρνιάνι των Νικς «πάλεψε» για να κρατήσει ζωντανούς τους… Μπακς και δεν γλίτωσε την καζούρα παρά τη λύτρωση που ήρθε από τον Καρμέλο Άντονι (29π.) στη δεύτερη παράταση.

Το σκορ ήταν 94-92 υπέρ της Νέας Υόρκης και ο Άντονι αστόχησε σε τρίποντο το οποίο θα «κλείδωνε» τη νίκη των Νικς. Ως από μηχανής θεός, ο Τάισον Τσάντλερ παίρνει το επιθετικό ριμπάουντ και βγάζει την μπάλα έξω στον Μπαρνιάνι, ο οποίος το μόνο που είχε να κάνει στα 11 εναπομείναντα δευτερόλεπτα ήταν να κρατήσει την μπάλα και, λογικά, να δεχτεί φάουλ, το οποίο θα τον έστελνε στη… γραμμή της φιλανθρωπίας.

Ο

Ιταλός όμως έκανε το… αμίμητο και σούταρε τρίποντο! Το σουτ δεν βρήκε στόχο και στην επόμενη φάση οι Μπακς με φόλοου του Τζον Χένσον έπειτα από άστοχο σουτ του Μπράντον Νάιτ, έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση (94-94).

«Ίσως νόμιζε πως έκανα air ball, και έπρεπε να σουτάρει», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Καρμέλο Άντονι σχεδόν χλευάζοντας τον συμπαίκτη του παρά επιχειρώντας να τον δικαιολογήσει.

Ο τεχνικός της Νέας Υόρκης Μάικ Γούντσον, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έκανε και εκείνος μεγάλη γκάφα, ξεχνώντας να καλέσει τάιμ άουτ (ενώ είχε 3!!!) με αποτέλεσμα η ομάδα του να γνωρίσει την ήττα, έδωσε… άλλη διάσταση στο τραγικό λάθος του Μπαρνιάνι, λέγοντας πως «ίσως νόμιζε ότι χάναμε».

«Έκανα λάθος», ήταν η λακωνική ομολογία του Ιταλού παίκτη μετά το τέλος του αγώνα, αλλά νωρίτερα είχα προλάβει να… γίνει θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα