Η εκδίκηση της Κούμπαν... (photos)

Η Λοκομοτίβ Κούμπαν κέρδισε με 68-53 την Λιέτουβος Ρίτας ανοίγοντας την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα. Οι Ρώσοι έκαναν εύκολα το δύο στα δύο στον όμιλο του Παναθηναϊκού (Δ’ όμιλος), έχοντας τον έλεγχο από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, με τους Λιθουανούς να μην δείχνουν ανταγωνιστικοί σε κανένα σημείο του αγώνα, μένοντας στη… χαρά της προηγούμενης εβδομάδας και την επικράτηση επί της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη. Η Λιέτουβος Ρίτας είχε μέχρι σήμερα ένα σερί 9-0 εντός

κι εκτός συνόρων, ενώ στην τελευταία αγωνιστική της VTP League είχε επιβληθεί εύκολα εκτός έδρας της Λοκομοτίβ Κούμπαν (66-51), αλλά οι Ρώσοι σήμερα πήραν την δική τους... εκδίκηση.

Τα αποτελέσματα:
Λοκομοτίβ Kούμπαν - Λιέτουβος Ρίτας 68-53
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ερυθρός Αστέρας
Αρμάνι Μιλάνο - Ζαλγκίρις Κάουνας
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάμπεργκ

Στέλνει… μηνύματα η Λοκομοτίβ!

Η ομάδα του Εβγκένι Πασούτιν έδειξε με το ξεκίνημα του αγώνα τις προθέσεις της, καταφέρνοντας να επιβάλει πλήρως τον ρυθμό της. Οι γηπεδούχοι με επιμέρους σκορ 19-10 στην πρώτη περίοδο, έβαλαν τις βάσεις για την επικράτηση. Στη συνέχεια οι παίκτες της Λιέτουβος συνέχιζαν να έχουν αμυντικά προβλήματα, μένοντας κι άλλο πίσω στο σκορ, για το 39-27 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι του Ντιρκ Μπάουερμαν μπήκε καλύτερα στο παρκέ μειώνοντας σε 42-34 στο 27ο λεπτό. Οι Λοκομοτίβ όμως ανέβασε και πάλι ρυθμό διευρύνοντας το προβάδισμα της στο +14 της τρίτης περιόδου (55-41). Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι, με τους γηπεδούχους να κρατάνε εύκολα το υπέρ τους προβάδισμα, κάνοντας το δύο στα δύο στην Ευρωλίγκα και στέλνοντας τα δικά τους… μηνύματα για την συνέχεια της διοργάνωσης (68-53).

Τα δεκάλεπτα: 19-10, 39-27, 55-41, 68-53

Περισσότερα σε λίγο…

Keywords
Τυχαία Θέματα