Η «μπηχτή» του ΜακΓκρέιντι για Κάρι (vid)

Προ δεκαετίας, ήταν ένα από τα πιο συζητημένα ονόματα του ΝΒΑ, όντας το «σημείο αναφοράς» των Χιούστον Ρόκετς κι ένας από τους πιο θεαματικούς παίκτες τους. Μερικά χρόνια αργότερα, παραμένει ένας ζωντανός «θρύλος» και δε διστάζει... να τα βάλει με τον Πολυτιμότερο Παίκτη της λίγκας, Στεφ Κάρι.

Ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι, δεν φαίνεται να συμφωνεί ιδιαίτερα με την ομόφωνη ανάδειξη του ηγέτη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, θεωρώντας πως σε σύγκριση με άλλες εποχές, το επίπεδο του κορυφαίου πρωταθλήματος είναι

αρκετά πιο χαμηλό. Τον τελευταίο του ισχυρισμό, τον στηρίζει στο επιχείρημα, ότι παλιότερα υπήρχαν πολλοί «αστέρες» σε πολλές διαφορετικές ομάδες και ο ανταγωνισμός, έτσι, ήταν πιο μεγάλος.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Ο Στεφ Κάρι αξίζει δικαιωματικά το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν γιατί είχε μια απίστευτη χρονιά, ωστόσο η ομόφωνη ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη του ΝΒΑ δείχνει πόσο πεσμένο είναι το επίπεδο». «Όταν σκέφτεσαι τον Μάικλ Τζόρνταν ή τον Σακίλ Ο'Νιλ, παίκτες δηλαδή που κυριάρχησαν κόντρα στον υψηλότερο δυνατό ανταγωνισμό, τότε το καταλαβαίνεις. Περισσότεροι σούπερ σταρ σε περισσότερες ομάδες, από ότι συμβαίνει στο πρωτάθλημα σήμερα».

Tracy McGrady says Steph Curry’s unanimous MVP selection shows that the NBA is "watered-down" pic.twitter.com/EUnoNEZSha

— Kenny Ducey (@KennyDucey) 10 Μαΐου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα