Η μπάλα του Ρίο... (pic)

Τα Προολυμπιακά τουρνουά και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ολοένα πλησιάζουν και η FIBA φρόντισε να «ντύσει» την επίσημη μπάλα των διοργανώσεών της, στα χρώματα της οικοδέσποινας χώρας του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος του πλανήτη. Η BGL7X-YG και η BGL6X-YG της Molten, θα χρησιμοποιηθούν από τις ανδρικές και γυναικείες εθνικές ομάδες, στα αντίστοιχα τουρνουά, με στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Ο Γενικός Γραμματέας της

Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Πάτρικ Μπάουμαν, δε θα μπορούσε παρά να είναι για ακόμη μια φορά ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, προϊόν πολυετούς συνεργασίας με τη Molten. «Είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι, με το να παρουσιάζουμε αυτές τις μοναδικές μπάλες, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν από τους κορυφαίους αθλητές, στις μεγαλύτερες διοργανώσεις μας για το 2016. Είμαστε απόλυτα ευγνώμονες στη Molten, με την οποία έχουμε την χαρά να έχουμε μία τρομερή σχέση για πάνω από 30 χρόνια, που μας βοηθά να εξελίσσουμε αυτά τα προϊόντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής του ομίλου Molten, Κιγιοφούμι Ταμιάκι, δήλωσε τα εξής: «Η Molten έχει επιλεγεί να αναπτύσσει τον καλύτερο αθλητικό εξοπλισμό για την FIBA και τη μεγαλύτερη μπασκετική κοινότητα. Θέλουμε να είμαστε μέρος αυτών των παγκοσμίου βεληνεκούς διοργανώσεων».

Η FIBA, ταυτόχρονα, έχει ξεκινήσει ένα δικό της διαγωνισμό μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook. Εκεί, με ένα απλό like στη δημοσίευση για την επίσημη μπάλα της διοργάνωσης, κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να κερδίσει μία.

Keywords
Τυχαία Θέματα