Η απάντηση του ΝΒΑ στον Κόμπι

Την πιο κατάλληλη στιγμή περίμενε το ΝΒΑ προκειμένου να απαντήσει στο γράμμα που είχε στείλει 4,5 μήνες πριν ο Κόμπι Μπράιαν και στο οποίο ανακοίνωνε το τέλος της καριέρας του.

Τώρα μετά και την τελευταία παραστάτη του «BlackMamba» στα παρκέ ο οργανισμός του ΝΒΑ ,τον οποίο τίμησε ο παλαίμαχος πλέον άσσος , έστειλε την δίκη του συγκινητική απάντηση

Αναλυτικά το γράμμα

«Αγαπητέ Κόμπι,

Σε ευχαριστούμε.

Σε

ευχαριστούμε για το πάθος, την αφοσίωσή σου στο μπάσκετ. Σε ευχαριστούμε που μας έδειξες πως το 24 δεν είναι απλά το νούμερο στη φανέλα σου, αλλά το νούμερο των ωρών της ημέρας που πρέπει να αφιερώσεις στο μπάσκετ για να γίνεις ο καλύτερος. Σε ευχαριστούμε που έδωσες και έδωσες και έδωσες. Σε ευχαριστούμε που πιέστηκες ακόμα και όταν το σώμα σου φώναζε «όχι», αλλά το μυαλό και η καρδιά σου συνέχισαν να λένε «ναι».

Για τα παιχνίδια που αρνήθηκες να χάσεις, για εκείνα που πάντα είχες ως προορισμό να κερδίσεις. Σε ευχαριστούμε για το ατέλειωτο ταξίδι. Για το γεγονός ότι ανταγωνίστηκες του άλλους με απίστευτη φιλοδοξία και που έπαιξες με αγάπη και σεβασμό. Για το ότι μας έδειξες πως δεν υπάρχει κάτι μαγικό, αλλά μόνο σκληρή δουλειά.

Σε ευχαριστούμε που μας έκανες να χαμογελάσουμε, να γελάσουμε, να κλάψουμε, να πηδήξουμε από τις θέσεις μας και να σκίσουμε τις φανέλες μας. Σε ευχαριστούμε που έπαιξες το παιχνίδι με τον τρόπο που είναι φτιαγμένο να παίζεται. Σε ευχαριστούμε που μας έμαθες να πιστεύουμε στους εαυτούς μας όταν κανείς άλλος δεν το κάνει. Για τα 20 χρόνια που έδωσες στο παιχνίδι ό,τι είχες, είμαστε αιώνια ευγνώμονες.

Σε ευχαριστούμε που για την αγάπη σου για το μπάσκετ.

Με εκτίμηση,

ΝΒΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα