Η FIBA άρχισε τις αποβολές ομοσπονδιών!

Ραγδαίες εξελίξεις φέρνει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ ο "πόλεμος" της FIBA με την Ευρωλίγκα, με την Παγκόσμια Ομοσπονδία να αρχίζει άμεσα να παίρνει... κεφάλια αποβάλοντας ομοσπονδίες! Αμεσος κίνδυνος για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο twitter από το yugobasket, η FIBA απέστειλε στην ομοσπονδία της Σλοβενίας το έγγραφο της αποβολής της επειδή οι ομάδες της

επέλεξαν να παίξουν στο Eurocup. Η Σλοεβνία αναφέρεται χωρίς αμφιβολία, επειδή διέρρευσε το έγγραφο που της στάλθηκε που αναφέρει σαφώς ότι αποβάλεται από διεθνείς διοργανώσεις αρχής γενομένης από το Ευρωμπάσκετ του 2017, όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ίδιο έγγραφο με την ίδια ποινή έχει σταλεί σε Ισπανούς(!!!) Ρώσους, Κροάτες, Σέρβους, Βόσνιους, Σκοπιανούς και Μαυροβούνιους!

Λίγη ώρα αργότερα, στην λίστα, πάντωα σύμφωνα με πληροφορίες που άρχισαν να διαρρέουν, συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα λόγω της ΑΕΚ, οι Ιταλοί, οι Τούρκοι, οι Λιθουανοί, οι Πολωνοί και... πάει λέγοντας.

Στην κατάληξη της... λυπητερής, δίνεται ένα περιθώριο πέντε ημρών να αλλάξουν τα δεδομένα, όμως, αυτό μάλλον είναι τυπικό και όπως φαίνεται, τις επόμενες ώρες πρόκειται να συμβούν πολλά και σημαντικά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ! Προφανώς πλέον, με το επίσημο έγγραφο να έχει αποσταλεί, το περιθώριο δίνεται ώστε να αναιρεθεί για τις ομοσπονδίες που θα αποβάλουν τις ομάδες που επέλεξαν Eurocup και να διατηρηθεί για τις υπόλοιπες.

Keywords
Τυχαία Θέματα