Γλίτωσε την ρήξη στον αχίλλειο ο Λοτζέσκι! (pic)

Όλοι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού «πάγωσαν» όταν είδαν τον Ματ Λοτζέσκι να μην μπορεί καν να περπατήσει μετά από ένα φάουλ που κέρδισε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης και όλοι φοβήθηκαν ότι πρόκειται για ρήξη του αχιλλείου τένοντα.

Ο παίκτης μαζί με το ιατρικό τιμ της ομάδας πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο για τις πρώτες εξετάσεις οι οποίες έδειξαν αρχικά ότι

ευτυχώς για τον ίδιο έχει γλιτώσει την ρήξη στον αχίλλειο κάτι που σημαίνει ότι δεν θα περάσει μία δύσκολη δοκιμασία μένοντας πολύ καιρό εκτός παρκέ. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη υποκνειμηδείου τένοντα κάτι που σημαίνει ότι ο Λοτζέσκι θα μείνει εκτός δράσης για μόλις περίπου 1 μήνα. Δηλαδή θα χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει κάποια παιχνίδια στα playoffs. Πάντως θα γίνουν και άλλες εξετάσεις αύριο ώστε να φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Μάλιστα πριν λίγη ώρα ο παίκτης ανέβασε ένα σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter όπου ευχαριστεί τον Θεό για το ότι γλίτωσε την σοβαρή ζημιά.

Somebody was watching over me today! Lucky lucky man...

— Matt Lojeski (@lojokid10) 24 Μαρτίου 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα