Γκίμας:«Πίκρα της ήττας, υπερηφάνεια της προσπάθειας»

O Φίλιππος Βέροιας έχασε στο «Στ. Καλαϊτζής» από τον Πανερυθραϊκό, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α2, με τον προπονητή του Δημήτρη Γκίμα να παραδέχεται μετά το ματς στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του πως "Επιστρέφουμε με την πίκρα της ήττας και την υπερηφάνεια της προσπάθειας"

Αναλυτικά:

«Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανερυθραϊκόυ και στον προπονητή της. Επίσης, ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, την οποία και θα ανταποδώσουμε του χρόνου. Επιστρέφουμε με την πίκρα της ήττας και την υπερηφάνεια της προσπάθειας. Εννοείται πως δεν θα παρατήσουμε τίποτε και θα συνεχίσουμε

με μεγαλύτερη δύναμη την προσπάθειά μας. Είμαι υποχρεωμένος να συγχαρώ δημόσια όλους τους παίκτες μας για την μεγάλη τους προσπάθεια».

Εν συνεχεία, προχώρησε σε δημόσια ευχαριστήρια προς τον Ηλία Λαζό που στέκεται πάντα στο πλευρό τους: «Να ευχαριστήσω τον κ. Λαζό για τον αγώνα που δίνει δίπλα μας και να υποσχεθώ ότι όλοι μας προπονητές και παίκτες θα αγωνιστούμε ακόμα πιο πολύ μέχρι την τελική δικαίωση. Την επόμενη εβδομάδα μπαίνουμε σε ένα μονόδρομο, αναζητώντας ένα προσωρινό ξέφωτο καταφύγιο. Για αυτό θέλουμε όλο τον κόσμο το Σάββατο (05/03) στο πλευρό των παικτών και της ομάδας μας. Η Βέροια μπορεί και θα παραμείνει στην A2».

Keywords
Τυχαία Θέματα