Γιούλ: «Στόχος οι πρώτες τέσσερις θέσεις»

Στην 10η του σεζόν στην Ευρωλίγκα μπαίνει ο Σέρχιο Γιουλ και στις δηλώσεις του για την φετινή διοργάνωση, ξεκαθάρισε πως στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πρώτη τετράδα, ώστε να αποκτήσει το πλεονέκτημα έδρας, ενώ απάντησε και σε σχετική ερώτηση για τον Ρόκετς, λέγοντας ότι σκέφτεται μόνο την τωρινή του ομάδα:

«Ανυπομονούμε για την έναρξη της Euroleague. Το νέο format της διοργάνωσης θα είναι πιο ελκυστικό για τους φιλάθλους, επειδή θα δουν όλες τις πολύ καλές ομάδες. Το πρόγραμμα θα είναι απαιτητικό,

αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να τερματίσουμε στις πρώτες τέσσερις θέσεις της κανονικής περιόδου, ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ», για να συνεχίσει:

«Οταν αγωνίζομαι, πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθώ την ομάδα μου.Είναι μία πολύ καλή διοργάνωση που πάντα σε εκπλήσσει. Η διοργάνωση είναι πολύ απαιτητική και σκληρή, αλλά στην ομάδα είμαστε έτοιμοι».

Όσον αφορά τον ρόλο του είπε: «πάντα προσπαθώ να κάνω ό,τι ζητάει ο κόουτς Λάσο και προσπαθώ να βοηθώ τους συμπαίκτες μου κάνοντας ό,τι μπορώ για να νικάμε παιχνίδι και να κατακτούμε τίτλους. Αυτό είναι το σημαντικό».

Τέλος, ζητήθηκε από τον Σέρχιο Γιουλ να σχολιάσει τις φήμες που αφορούν τον ίδιο και τους Χιούστον Ρόκετς, οι οποίες... φούντωσαν μετά τη νίκη της ομάδας του επί των Θάντερ: «Είμαι πολύ ήρεμος και χαρούμενος εδώ και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα