Γιουλ λαμπρός την οδηγεί στον τίτλο! (vid)

Σε ένα από τα πιο σημαντικά επιθετικά όπλα της Ρεάλ έχει μετατραπεί ο Σέρχιο Γιουλ στο δρόμο της "Βασίλισσας" προς την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η Ρεάλ κοντράρεται για μια ακόμη φορά με τη Μπαρτσελόνα με φόντο το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ισπανίας, με τον Σέρχιο Γιουλ να έχει ήδη πραγματοποιήσει ρεκόρ πόντων στα playoffs. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός γκαρντ έχει σημειώσει 146 πόντους σε εννιά παιχνίδια, ήτοι 16,2 πόντους κατά μέσο όρο, ξεπερνώντας το περσινό ρεκόρ των 144 πόντων συνολικά.

Η κορυφαία του επίδοση φέτος, ήταν οι 26 πόντοι που πέτυχε στον πρώτο προημιτελικό κόντρα στη Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη.

Η σειρά βρίσκεται στο 1-1, με τη Ρεάλ να έχει πάρει το πλεονέκτημα έδρας μετά το "μπρέικ" που έκανε στο δεύτερο ματς, με τον Γιουλ να σημειώνει 20 πόντους. Πλέον, η σειρά μεταφέρεται στη Μαδρίτη για δύο παιχνίδια κι εφόσον η Ρεάλ καταφέρει να υπερασπιστεί την έδρα της, θα στεφθεί Πρωταθλήτρια Ισπανίας, με τον Γιουλ να έχει συμβάλει καθοριστικά σε αυτή την επιτυχία.

Autor de 14 puntos en el primer encuentro, @23Llull regalándonos una exhibición antológica en el primer cuarto https://t.co/YEEmmmoMLb

Liga Endesa (@ACBCOM) 19 Ιουνίου 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα