Γιατζόγλου: "Χάσαμε από τα 40 λεπτά"

Ο προπονητής της Καβάλας, Στιβ Γιατζόγλου, σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με την Κηφισιά, στάθηκε στην φρεσκάδα που είχε η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου στα κρίσιμα σημεία, ενώ έκανε και... παράπονα για το πρόγραμμα του ΕΣΑΚΕ και τις ημέρες ξεκούρασης της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Σήμερα δεν μας κέρδισε η Κηφισιά χάσαμε από τα 40 λεπτά, Με αυτές τις απώλειες που έχουμε στην ομάδα και το πολύ πολύ να είναι φτιαγμένη η ομάδα να παίξει ένα παιχνίδι. Παίξαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με

την ΑΕΚ που έληξε με τον ίδιο τρόπο. Δεν αντέξαμε για 40 λεπτά. Η Κηφισιά έκανε τα plays στο τέλος. Ήμασταν κουρασμένοι. Δεχτήκαμε το ίδιο καλάθι από τον Ελ Αμίν πολλές φορές. Η Κηφισιά πήρε διαφορά και κέρδισε. Η ζωή συνεχίζεται. Με μισή προπόνηση την Παρασκευή να παίξουμε το Σάββατο. Πώς είναι δυνατόν μια ομάδα σαν την Καβάλα να παίζει 3 παιχνίδια σε μία ομάδα που παίζει για την σωτηρία της. Όταν ο Ολυμπιακός παίζει Ευρωλίγκα έχει μια παραπάνω μέρα. Αυτό είναι πολύ άδικο εις βάρος των μικρών ομάδων που παλεύουν για την σωτηρία τους».

Ο Τάιλερ Λέιζερ δήλωσε: «Το ματς κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Σε παιχνίδια όπως κι αυτό παίζει σημαντικό ρόλο σε ποιον θα βγουν τα συστήματα, όπως αυτό του Ελ Αμίν. Στο τέλος κρίθηκε το παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα